Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in görevlendirmesi ile harekete geçen belediye ekipleri, Tabakhane Deresi’ni temizleyerek, Efeler’in imajının daha fazla zarar görmesini engelledi.

Nazilli'de yürekleri ısıtan olay! 1 ay boyunca devam edecek... Nazilli'de yürekleri ısıtan olay! 1 ay boyunca devam edecek...

Aydın'ın merkez ilçesi Efeler'de Paşayaylası mevkinden doğup Zafer, Hasanefendi, Cuma, Orta, Ata ve Adnan Menderes mahallelerinden geçerek Menderes Nehri'ne dökülen Tabakhane Deresi, bakımsızlığı ile tepki çekiyordu. Yabani otların ve ağaçların yetiştiği, bilinçsiz vatandaşların çöp attığı, sineklerin ürediği Tabakhane Deresi çevresine pis koku yayıyordu. Kötü görüntüsü ile Efeler’in imajını zedeleyen ve vatandaşların tepkisini çeken Tabakhane Deresi, Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sorumluluğunda olmasına rağmen uzun zamandır temizlenmiyordu. DSİ’nin görevini yerine getirmemesi üzerine Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Tabakhane Deresi’ne el attı. Başkan Yetişkin’in görevlendirmesi ile harekete geçen belediye ekipleri, iş makineleri ile Tabakhane Deresi’nin büyük bir kısmını temizledi. Yapılan temizlik çalışması ile güzel bir görünüme kavuşan Tabakhane Deresi'nin son halini gören vatandaşlar, Başkan Yetişkin ve ekibine teşekkür etti.
Öte yandan temizlik çalışması öncesinde Efeler Belediyesi, DSİ’den izin aldı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER