Olay, Kabaca mahallesinde dün gece yarısı meydana geldi. Motosikletiyle evine giden Cafer İnceoğlan, direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletle önce yol kenarındaki tabelaya çarptıktan sonra demiryolu altındaki dereye düştü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dereden çıkartılan genç, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sultanhisar Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan İnceoğlan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve bir çocuk babası olan Cafer İnceoğlan’ın acı haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Aydın'da magandalar yakayı ele verdi! Düğün konvoyunda havaya ateş etmişlerdi Aydın'da magandalar yakayı ele verdi! Düğün konvoyunda havaya ateş etmişlerdi

Aydinli Gencin Aci Sonu Motosikletiyle Dereye Uctu 505435 2306C2Ebd86Bd9Ccd7A5808757Ecfb50

BAŞKAN YILDIRIMKAYA’DAN TAZİYE MESAJI

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya da sosyal medya hesabından İnceoğlan ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Yıldırımkaya paylaşımında, “Çok kıymetli dostum ,kardeşim Alim İnceoğlan’ın kıymetli evladı Cafer İnceoğlan kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içersindeyim.Cafer kardeşime Allah ‘tan rahmet,acılı ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Cennet mekanın olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE