Aydın futbolu kazanacak! Efeler 09 ile Yıldızspor’dan iş birliği Aydın futbolu kazanacak! Efeler 09 ile Yıldızspor’dan iş birliği

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’den Aydın Süper Amatör Lig’e düşen ‘Laleler’ lakaplı İncirliova Belediyespor, yeni sezon öncesinde, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. İncirliova Belediye Meclisi Salonu’nda düzenlenen genel kurulda, mevcut Kulüp Başkanı Bekir Kaykı, görevine yeniden talip olmadı. İlçenin sevilen esnaflarından Hasan Ceylan başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan oyların tamamını alan Ceylan, İncirliova Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı oldu.

Baskan Ceylan Hedef Ise Bal 491966 99D008A77D54Fa93Ebf7F7B98356De9A
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Seçimin ardından toplantı yapan Ceylan başkanlığındaki yönetim kurulu, kendi içinde görev dağılımı yaptı. Yönetim kurulu üyelerinden Sadık Kaya başkan yardımcılığı, Hasan İrgin muhasip üyeliği, Polat Tanrıkulu asbaşkanlığı, Murat Gümüş genel sekreterliği, Ali Şimşek ve Halil İbrahim Yılmaz genel kaptanlığı üstlendi. Muhammer Çalışkan altyapı sorumlusu ve Hüseyin Küçük de salon sporları sorumlusu oldu.

Incirliova Belediyesporda Hasan Ceylan Donemi 491966 6067A0Ccf5562802957E9A2854986565

“GÜÇLÜ BİR KADRO KURMAYI PLANLIYORUZ”

İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Ceylan, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, “Yönetim olarak hedefimiz, İncirliova Belediyespor’u yeniden Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak. Bu anlamda kaliteli oyunculardan güçlü bir kadro kurmayı planlıyoruz” dedi. Ceylan, destekleri için İncirliova halkı ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya teşekkür etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER