Ünlü sanatçı Alişan’ın sunuculuğunu yaptığı “Alişan’la Gülümse Hayata” programına katılan Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Meşeli Mahallesi Muhtarı Bülent Yavuz ve mahalle sakinleri, başta incir ve zeytin olmak üzere yöresel ürünleri Türkiye’ye tanıttı.
Programın ardından Germencik Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu, Meclis Başkanı Necip Arslan, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Meşeli Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtar Yavuz ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, tanıtıma sağladıkları katkı dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.
ÇİFTÇİLER ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
İncir ve zeytinin Germencik ekonomisindeki önemine dikkat çeken Çapakçıoğlu, ilçe sakinlerinin büyük bölümünün bu ürünlerden ve diğer tarımsal faaliyetlerden geçimini sağladığını belirtti. Yöresel ürünlerin tanıtılmasına yönelik girişimlerin, ürünlerin değerinin artırılması açısından önem taşıdığını ifade etti.
Çapakçıoğlu, “İlçemizin incir ve zeytin ürünlerinin ülkeye tanıtımında öncülük yaptığınız için Germencik çiftçimiz adına teşekkür ederiz” diyerek Meşeli Mahallesi adına Muhtar Bülent Yavuz’a teşekkür plaketi takdim etti.
PROGRAMA KATILAN KADINLARA ÇİÇEK
Başkan Çapakçıoğlu, programa katılarak yöresel ürünlerin tanıtımına katkı sunan kadınları da unutmadı. Kadınlara teşekkür çiçeği veren Çapakçıoğlu, ilçenin tarımsal değerlerinin tanıtılmasındaki emeklerinden dolayı kendilerini kutladı.






