AK Parti, Aydın’da ilçe kongrelerine 18 Ekim’de İncirliova ile devam edecek. İncirliova İlçe Teşkilatı tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kongrede, mevcut İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu liderliğindeki tek liste ile seçime gidilecek. Seçimde 400 delege sandık başına giderek, oyunu kullanacak.

Yuzbasioglu Herkesi Demokrasi Solenimize Bekliyoruz 512018 4239Cfbfbc59127316Fc5F9B2Eb265B9

"GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ"

Kongre ile ilgili hazırlıklarını tamamlama noktasına geldiklerini anlatan Başkan Yüzbaşıoğlu, “AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı olarak, 18 Ekim’de kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizin yoğun bir katılımla, demokrasi şöleni gibi olmasını bekliyoruz. Kongremiz ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlama noktasına geldik. Tüm vatandaşlarımızı ve partililerimizi, kongre heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz. İnanıyorum ki teşkilat olarak kongreden daha da güçlenerek, çıkıp vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Süleyman Bülbül'den Özgür Özel'e Adalet Raporu Sunumu Süleyman Bülbül'den Özgür Özel'e Adalet Raporu Sunumu

Öte yandan AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı’na 28 Şubat’ta atanan Mehmet Yüzbaşıoğlu liderliğindeki ilçe yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları ile uyumlu çalışarak yaklaşık 7,5 ayda partiye 600’e yakın yeni üye kazandırdı.

Editör: Cemre UZUN