Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup’ta mücadele eden Moralıspor’da hafta sonu Yazıderespor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Oynadığı 2 maçı kazanarak zirveye yükselişini sürdüren Germencik temsilcisi Moralıspor’da Antrenör Sururi Yenice, Yazıderespor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Her Hafta Oyunumuzu Gelistiriyoruz 514150 B5Fb4Abad72Dfe97D97C985439F71A32Her Hafta Oyunumuzu Gelistiriyoruz 514150 F34Bd4473C4C7A5Fde2C436A3Fe91D28

Yıldızspor’dan anlamlı etkinlik Yıldızspor’dan anlamlı etkinlik

“ÜRETKEN OLMAYI DENEDİK”

Karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Yenice, “Oyuna hızlı başlayıp erken bulmak istiyorduk. Hafta içi de bu yönde çalışmıştık ve erken iki gol bulup ilk devreyi iki sıfır önde kapattık. Oyunun genelinde topa sahip olmaya çalıştık ve üçüncü bölgede üretken olmayı denedik. Çalıştığımız hücum organizasyonlarını ilk devrede kusursuz olarak uyguladık. İkinci devrede ise rakibimiz savunmayı öne çıkardı biz de final paslarını zamanında ve doğru atamadığımız için çok fazla ofsayta yakalandık. Pozisyon vermeden maçı iki sıfır kazandık. Her geçen maç oyunumuzu daha da geliştirip önde oynamaya çalışan topa sahip olan bir oyun anlayışıyla maçlarımızı oynuyoruz. Ligde oynadıkları iki maçı da kazanan ve iyi oyun sergileyen oyuncularımı tebrik ediyorum aynı zamanda her maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da bu galibiyeti armağan ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: SPOR SERVİSİ