Aydın’ın Söke ilçesinde Yöresel Ürünler-Hediyelik Eşyalar etkinliği düzenlenecek. Söke Terziler-Tuhafiyeciler Odası katkılarıyla başlayacak olan etkinlik, yarın kapılarını açıyor. Söke eski otogar alanında düzenlenecek olan etkinlik saat 13.30’da başlayacak.

Ekran Görüntüsü 2024 09 17 164653

BÜYÜK BİR FESTİVAL OLACAK

11 gün sürecek olan etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Söke Terziler-Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan hedeflerinin Sökeli esnafları Söke halkıyla buluşturmak olduğunu belirterek, “Söke’miz açısından ilk kez hem alan olarak hem de katılım olarak bu kadar büyük bir festival olacak. Söke Belediyemiz ile birlikte ortak çalışmalarımız neticesinde kırmızı çizgimiz olan Sökeli esnaflarımızın yer almasını istiyoruz, yani bizim yerli esnaflarımızın kazanç elde etmelerini istiyoruz. Ayni zamanda fuar alanımızda yöresel lezzetlerin yanı sıra, hediyelik eşya satan esnaflarımız, bijuteri, tekstil, ayakkabı çanta, halı, kilim tarzı imalat ve satışını yapacak olan esnaflarımız yer alacaklar. 11 gün devam edecek olan fuarımız gece ve gündüz emniyet açısından tüm tedbirleri de almış bulunmaktayız.” dedi.

Aydın'da sürücü adaylarının en büyük sorunu: Sürekli sınavdan kalıyorlar Aydın'da sürücü adaylarının en büyük sorunu: Sürekli sınavdan kalıyorlar

Başkan Metin Özcan, yıkılan otogar alanında oluşturulan fuar alanında ilk defa düzenlenecek etkinliğin Söke'ye ve tüm katılımcılara hayırlı ve uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Ekran Görüntüsü 2024 09 17 164523-1

Kaynak: HABER MERKEZİ