Kuşadası'nda, Melahat Bilici 4-6 Yaş Okul Öncesi Kur’an Kursu'nun yapılmasında öncülük eden ve kursa ismi verilen hayırsever Melahat Bilici'ye katkıları dolayısıyla, Kuşadası İlçe Müftüsü Hüseyin Taner tarafından takdir belgesi verilerek ödüllendirildi. Bilici'ye, kursun yapımında verdiği destek ve emeklerinden dolayı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından da imzalı takdir belgesi takdim edildi. Ödülünü heyecan içerisinde alan Bilici, duygusal anlar yaşadı. Bilici, 2023 yılında hizmete giren, Kuşadası Melahat Bilici 4-6 Yaş Okul Öncesi Kur’an Kursu'nun yapımını üstlenmişti.

Hayirsever Biliciye Diyanet Isleri Baskani Erbas Imzali Hediye 511399 31E0F9Ac51Eceffec79Bb76Ceaf7Fa0C

Başkan Yardımcısı Süvari belediye İş Sendika Başkanı Yaman'a ateş püskürdü Başkan Yardımcısı Süvari belediye İş Sendika Başkanı Yaman'a ateş püskürdü

"AMACIM ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE KATKIDA BULUNABİLMEKTİR"

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı takdir belgesini, Kuşadası İlçe Müftüsü Hüseyin Taner'den alırken büyük bir mutluluk yaşadığını anlatan hayırsever Bilici, tek amacının çocuklara güzel bir gelecek olduğunu söyledi. Hayırsever Melahat Bilici'ye teşekkür eden Kuşadası İlçe Müftüsü Hüseyin Taner ise, "Kuşadası Melahat Bilici 4-6 Yaş Okul Öncesi Kur’an Kursumuzun yapımında her daim yanımızda olan ve bizlere desteğini esirgemeyen hayırsever Melahat Bilici'ye, Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı gönderilen takdir belgesini sunmak için bir araya geldik. Diyanet İşleri Başkanlığımızca, hayırsever vatandaşlara, gayret ve katkılarından dolayı onları onurlandırmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanı imzalı takdirname verilmektedir. Aydın bölgesinde bir ilk olma özelliğine sahip olan kursumuzun inşasındaki katkıları dolayısıyla hayırsever Melahat Bilici'ye teşekkür ediyor, sağlık ve afiyetler diliyoruz. Umarım bu güzel örnek herkese ilham olur" dedi.

Muhabir: AYLİN ESER