Aydın SES Gazetesi'nden Mehmet Kavas'ın haberine göre, Aydın’ın Efeler ilçesinin simgelerinden biri olan Gar Park Cafe, yenilenen konseptiyle büyük beğeni topluyor. Kentin tanınan ve sevilen iş insanlarından biri olan İrfan Cayhanoğlu tarafından toplam 30 yıldır işletilen Gar Park Cafe, ailelerin, gençlerin yanı sıra öğrencilerin de mekanı oldu. Çeşitli illerden Aydın’a gelerek eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler, okul hayatlarından kalan zamanı Gar Park Cafe’de geçiriyor. Aperatif ve meşrubat çeşitlerini uygun fiyatlarla sunan Gar Park Cafe, öğrencilere adeta ev ortamı oluşturarak mutlu ve keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

“ÖĞRENCİ DOSTU BİR YERİZ”


Öğrencilerin Gar Park Cafe’ye yoğun ilgi göstermesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden Gar Park Cafe işletme sahibi İrfan Cayhanoğlu, “Gar Park Cafe olarak 30 yıldır güzel Aydın’ımızda yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bu süreçte kaliteli hizmet anlayışımızla vatandaşlarımızın tercihi olduk. Ailelerimizin yanı sıra öğrencilerimizin, gençlerimizin de değişmez adresi olduk. Öğrenci kardeşlerimiz, derslerinden kalan zamanı Gar Park Cafe’de geçiriyor. Sohbet edip, çeşitli oyunlar oynayarak işletmemizde keyifli ve mutlu bir vakit geçiriyorlar. Biz, öğrenci dostu bir yeriz. Öğrenci kardeşlerimize aperatif ve meşrubat çeşitlerini uygun fiyatlarla sunuyoruz. Öğrenci kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Her zaman onların yanındayız.” dedi.

ÖĞRENCİLERİN “HAYRİ AMCALARI”


Öğrencileri asla müşteri gözüyle değerlendirmediklerini kaydeden Cayhanoğlu, “Öğrencilerimizin mutlu ve keyifli bir şekilde vakit geçirmeleri için onlara çok güzel bir ortam sunuyoruz. Tüm personelimiz öğrencilerimize güler yüzlü bir hizmet veriyor. Gar Park Cafe’yi açtığımda işe başlayan ve bizimle 30 yıldır çalışan Hayrettin Toprak adlı çalışanımız da öğrencilerin ‘Hayri Amcası’ oldu. Öğrenci kardeşlerimiz, ‘Hayri Amcaları’nı çok seviyor, Hayrettin de onları çok seviyor ve bir baba şefkatiyle yaklaşıyor. İşletmemize gelen her öğrencimiz, bizim evladımız, canımız, geleceğimiz, baş tacımızdır. Ailelerin en ufak bir şüphesi olmasın ve gözleri arkada kalmasın. Aileler çocuklarını nasıl görüyorsa, biz de öğrenci kardeşlerimizi öyle görüyoruz. Onların mutlu olması için aynı kaliteli hizmet anlayışımızla çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Sabah saat 07.00’den gece saat 01.00’e kadar işletmelerinin açık olduğunu belirten Cayhanoğlu, Digitürk, Exxen ve D Smart yayını yapan bir işletme olduklarını da söyledi.