Deniz, kum, güneş. Bu üçlünün en mükemmel olduğu ülke Maldivler 1.200 adadan oluşan bir devlettir. Hint Okyanusu'ndaki bağımsız ada ülkesi olan Maldivler, hayran bırakan bembeyaz kumsalları, güneşin içinizi ısıtan sıcaklığı, denizin berraklığı ile meşhurdur. Dünyanın her yerinden huzur bulmak için gelen milyonlarca ziyaretçiye unutamayacağı anılar bırakır. Palmiye ağaçlarının altında, oknayus esintisinde, tropikal meyvelerin tadını çıkarmak için Bilet Dükkanı üzerinden en avantajlı Maldivler uçak bileti fiyatlarını inceleyebilirsiniz. İşte en uygun Türkiye Maldivler uçak bileti fiyatları…  

Maldivler Uçak Bileti Fiyatları

  Yılın yorgunluğunu atmak, hep hayalini kurduğu eşsiz doğaya kavuşmak, yeni yerler keşfederken farklı coğrafyalar deneyimlemek isteyenlerin adresi Maldivler, sıcak ve nemli tropikal iklimi ile öne çıkar. Özellikle balayı tatilinde çok sık tercih edilen Maldivler Türkiye’den de çok sayıda ziyaretçi ağırlar. Misafirlerinin gezi defterine büyüleyici anılar bırakan ada ülkesi nefes kesen doğası, beyaz kumlu plajları, bozulmamış turkuaz suları ve eşsiz su altı deniz yaşamı ile fark yaratır.   Türkiye’den çok sayıda ziyaretçi dillere destan olan mercan adalarını keşfetmek için seyahat planları arasına mutlaka Maldivler’i eklerken turkuaz lagün ve nefes kesen manzaraları için sık sık en ucuz Maldivler uçak bileti araştırıyor. Türkiye Maldivler uçak bileti fiyatları kalkış şehrine ve seyahat tarihine göre farklılık gösterir.    İstanbul Maldivler uçak bileti 15.000 TL’den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkarken, Ankara Maldivler uçak bileti ise 9.500 TL’den başlar.  

Maldivler Türkiye Uçak Yolculuğu Kaç Saat Sürmektedir?

  İstanbul Maldivler uçak bileti olan yolcular Male Havalimanı’nı kullanır ve uçuş mesafesi toplam 6043 kilometredir. Buna göre iki şehir arasındaki uçak yolculuğu 7 saat 30 dakika sürer.   Male Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım yaklaşık 10 dakika sürer. Velana Uluslararası Havalimanı olarak da bilinen Male Uluslararası Havalimanı feribot ve taksilerin yanında sürat teknesi ve deniz uçakları ile ulaşım sağlar.   Maldivler’in en çok kullanılan havalimanı özelliğine sahip Velana Uluslararası Havalimanı, tüm dünyada meşhur doğa güzelliklerini görmek isteyenlerin yoğun trafiğine ev sahipliği yapar. Male Havalimanı bünyesinde; tesis konsiyerjleri, özel tatil dinlenme salonları, sürat teknesi transferleri, çeşitli fast food restoranları, kafeler, duty free ve hediyelik eşya dükkanları bulunur.   Ülkenin kendine özgü kültürel gelenekleri ve insanlarının farklı fiziksel özellikleri, coğrafi konumu nedeniyle Maldivler uçak bileti olan herkes tek bir anı boş geçirmemek için ‘’Maldivler’de gezilek yerler’’ listesine odaklanır. Türkiye Maldivler uçak bileti olan yolcular https://www.biletdukkani.com/maldivler-ucak-bileti adresinden hem Maldivler gezilecek yerler hem de Maldivler yenilecek yemekler listesi yapabilir.