Kuşadası'nda hizmet veren DUQQAN Hotel'de düzenlenen kahvaltı etkinliğine iş insanı Gökhan Reis, Reis Grup Sportif Direktörü Şeref Özcan, Güvercin Ada Kadın Futbol Kulübü antrenörleri Sevgi Aktaş ve Dilan Korkmaz ile genç futbolcular katılım gösterdi. Geçtiğimiz günlerde, kulübe sponsor olarak, takımın eksik malzemelerini tamamlayan ve kadın futboluna desteğini bir kez daha gösteren iş insanı Reis, kulüp yönetimi ve kadın futbolculara bir jest daha yaparak kahvaltı etkinliği düzenledi.

Gokhan Reis Kusadali Kadin Futbolcularla Kahvaltida Bulustu 513539 A6F11F2818328B23A6Cb56F04537Cb88

REİS SPONSORLUK SÖZÜNÜ TUTTU

İş insanı Gökhan Reis, geçtiğimiz günlerde Kuşadasının tek kadın futbol takımı olan Güvercin Ada Kadın Futbol Kulübüne sponsor olduğunu açıklamış ve kulübün ihtiyacı olan eşofman takımından, karşılaşmalarda giyecekleri forma ürünlerine kadar tüm ihtiyaçlarını karşılama sözü vermişti. Reis, dün itibari ile Reis Grup adına, Sportif Direktörü Şeref Özcan'ın kulübü ziyareti ile daha önce sponsor olunan malzemeleri kulüp yönetimi ve futbolcularına teslim etti. Ziyarette, kulüp yönetimi ile yapılan görüşmede eksiklikler yeniden gözden geçirilerek farklı isteklerin değerlendirilmesi yönünde destek olunmaya her zaman hazır olunduğu mesajı verildi.

Kuşadasıspor'da Bayram Sevindik dönemi resmen başladı Kuşadasıspor'da Bayram Sevindik dönemi resmen başladı

Gokhan Reis Kusadali Kadin Futbolcularla Kahvaltida Bulustu 513539 B1B049Cd3Ee7178B720Fe91D6F3681B6

KIZ ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Kulübe malzeme desteği konusunda açıklama yapan iş insanı Gökhan Reis, 'Bugün başarılı kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Onların gülen yüzleri bizler için yeterli. Kız çocuklarımıza sahip çıkmak, onlara yardımcı olmak ve hayatın içinde biz de varız demeleri adına destek olmak için bir araya geldik ve gelmeye de devam edeceğiz. Kulübümüz için elimizden ne gelirse, ne zaman bizlere ihtiyaçları olursa onlara yardım etmeye hazırız. Bundan sonra çocuklar için sosyal etkinlikler de hazırlamaya başlayacağız. Başta tiyatro olmak üzere, sürekli sanatsal ve kültürel aktivitelerin içinde olmaları için de çalışacağız. Kardeşlerime çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum
dedi.

Gokhan Reis Kusadali Kadin Futbolcularla Kahvaltida Bulustu 513539 4Eddc19823C1Bd3360B87D1150D475B1

'A TAKIMI KURUP LİGTEKİ YERİMİZİ ALACAĞIZ'

Buluşma kapsamında konuşan Ada Spor Kulübü Antrenörü Sevgi Aktaş ise açıklamasında, 'U15 ve U17 takımlarımız lige hazır. Kısa bir süre içerisinde ise A takımı kurup gelecek sezon ligdeki yerimizi alacağız. Kulübümüze sonsuz detek veren iş insanı Gökhan Reis'e takımım adına çok teşekkür ediyorum. Kendisi ne zaman arasak hemen geliyor. Futbolcularımız çok mutlular ve bizler kendisinin desteğini asla unutmayacağız' dedi.

Muhabir: AYLİN ESER