Aydın’da Kaya Özcan başkanlığında ilke edindiği vizyon anlayışıyla oyuncu yetiştirmede öncü kulüplerden biri olan Aydın Yıldızspor, altyapıya yatırım yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar yetiştirdiği çok sayıda oyuncuyla Türk futboluna önemli katkı sağlayan Aydın Yıldızspor, son olarak Efeler 09 SFK’dan 13 yaşındaki Kaan Moran’ı transfer etti. Aydın Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan ile bir araya gelen genç futbolcu, Yıldızspor’da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Genclerin Tercihi Yildizspor Kaan Da Mavi Beyazli Formayi Giyecek 514818 9945Ead2910803E2397B083Fba0Ed5A4

Kuşadası'nda başarısızlık istifa getirdi Kuşadası'nda başarısızlık istifa getirdi

“TÜM GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Yıldızspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Kaya Özcan, “Aydın Yıldızspor olarak gençlerimize çok güveniyoruz. Gençlerimiz, bu ülkenin geleceği. Bu anlamda altyapımıza önemli yatırımlar yaparak gençlerimizi hem spor yapmalarını sağlıyoruz hem de ahlaklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olup topluma kazandırıyoruz. Bu doğrultuda güçlü altyapımıza önemli bir sporcu kardeşimizi daha kazandırdık. Tüm gençlerimize olduğu gibi Kaan’a da inanıyor ve güveniyoruz. Transferde bize sağladıkları kolaylıklardan dolayı da 10 Numara Sportif Efeler 09 SFK Kulüp Başkanı Mahmet Gözüaçık ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz ay Aydın Yıldızspor ve 10 Numara Sportif Efeler 09 SFK, karşılıklı futbolcu alışverişi başta olmak üzere çeşitli konularda iş birliği anlaşması yapmıştı.

Kaynak: SPOR MERKEZİ