TEKNOFEST’te Aydın'ın gururu oldu TEKNOFEST’te Aydın'ın gururu oldu

Aydın’da genç ve dinamik kadrosu ile kurulduğu 2015 yılından beri sayısız tur organizasyonuna imza atan Fibar Tur, düzenlediği turlarla Aydınlıların yurtiçi ve yurt dışında farklı kültürleri tanımasına, doğal ve tarihi güzellikleri görmesine imkan sunuyor. Sunduğu hizmet ile Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen tur acentalarından birisi olmayı başaran Fibar Tur, Aydın halkından kendisine gelen yoğun tur talebini karşılamak için bir adım daha attı. Müşterilerinin turlarda daha konforlu bir şekilde seyahat etmesini önemseyen Fibar Tur, araç filosuna, son olarak “Mercedes Tourismo” marka yeni bir araç dahil etti.

Fibar Turdan Bir Otobus Daha Artik Turlar Daha Da Konforlu 509732 F24E394D76C2C3E059Caee970E451E66

“ARAÇ FİLOMUZU, YENİLEYİP GÜÇLENDİRİYORUZ”

Fibar Tur'un sahibi Fırat Barışık, Aydın halkına hak ettiği en kaliteli hizmeti vermek için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.
Turlarına katılan vatandaşların rahat etmesine büyük önem verdiklerini belirten Barışık, "Fibar Tur olarak, Aydınlı hemşehrilerimizin turlarımızda rahat etmesini önemsiyoruz. Bu anlamda araç filomuzu, belli aralıklarla yenileyip güçlendiriyoruz. Son olarak araç filomuza, ‘Mercedes Tourismo’ marka yeni bir araç dahil ettik. Turlarımıza ilgi göstererek, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ