Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Aydın’a geldi. Erbakan’ı Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi’nde İl Başkanı Hüseyin Kaya ve yönetimi ile partililer karşıladı. Daha sonra Yağcılar İçi Caddesi ve Doğu Gazi Bulvarı’nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Erbakan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisine eşlik eden partililerin “Mücahit Erbakan” sloganları eşliğinde esnaf ziyaretini tamamlayan Erbakan, daha sonra Bey Camii’ne geçerek, ikindi namazını kıldı. Cami çıkışında açıklama yapan Erbakan, tarımın, çiftçinin, köylünün, Türkiye’nin çok zor durumda olduğunu savunarak, “Çiftçilerimiz ekip biçtikçe, ürettikçe bırakınız para kazanmayı zarar ediyor, daha çok elindekini, avucundakini kaybediyor” dedi.

Aydın’ı üzen ölüm! Genç yaşta hastalığa yenik düştü Aydın’ı üzen ölüm! Genç yaşta hastalığa yenik düştü

“İDAM CEZASININ GERİ GETİRİLMESİ SAĞLANMALI”


Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi dere yatağında bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili Erbakan, şunları kaydetti: “Millet olarak başımız sağ olsun. Çok büyük bir acı yaşıyoruz. Bu tip olayların tekrardan gündeme gelmemesi en büyük dileğimiz. Bunun için gereken tüm adımların atılması lazım. Bir değil, iki değil, üç değil. Her ay neredeyse veya birkaç ayda bir böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Millet olarak yüreğimiz yanıyor. Burada idam cezasının yeniden gündeme getirilmesi, konuşulmalıdır, tartışılmalıdır. Gerekirse meclisteki partilerin desteği ile bu tip olaylar için idam cezasının geri getirilmesi sağlanmalıdır. Caydırıcılık bakımından bundan başka bir çare olmayacak gibi gözüküyor.”

Milletimiz Degisim Istiyor 502242 269E5E4F77Cfadf7D95149Dca93Ef16B

GÜNDE BİN ÜYE KAYDI


Yeniden Refah Partisi’nde yaşanan istifaların hatırlatılması üzerine Erbakan, milli görüşün bir çınar olduğunu, dallarının budanmasının çınarın daha da gürleşmesi ve güçlenmesine yol açtığını dile getirdi. Yollarına güçlü bir şekilde devam ettiklerinin altını çizen Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“10-15 kişinin bir yere gitmesi veya gelmesi bir şeyi değiştirmez. Biz günde resmi olarak ortalama bin üye kaydediyoruz. Bu ayda 30 bin, yılda 360 bin yapar. 10-15 kişi gitmiş ama günde bin üye geliyor. Yeniden Refah Partisi hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. 560 bine üye sayımız ulaştı. İnşallah 2025’in ilk aylarında 1 milyon üye hedefine ulaşmak için canla başla çalışıyoruz.”

“PARTİMİZİ, İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”


Erbakan, Yeniden Refah Partisi’ne ilgi ve teveccühün her geçen gün arttığını ifade ederek, “Milletimiz değişim istiyor, milletimiz içinde bulunduğu durumdan bunalmış kurtulmak istiyoruz. Bu kurtuluşun milli görüşle olacağını biliyor. Çünkü geçmişten milli görüşün hizmetlerini hatırlıyor. O milli görüşe ulaşmak için Yeniden Refah’ta toplanmak gerektiğini biliyor. Bu nedenle Yeniden Refah, Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak yoluna devam ediyor. Yeniden Refah Partimizi, iktidara taşıyacağız” dedi.

Milletimiz Degisim Istiyor 502242 8F0E7F70Cc90E0950144983110A94Daf

“KENDİ BAŞIMIZA SEÇİME GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”


Türkiye genelinde belediye meclisi üyeliği seçiminde yüzde 7 oy oranına ulaştıklarını, bu oranın daha da yukarıya çıktığını düşündüklerini kaydeden Erbakan, “İnşallah 1 milyon üye hedefine ulaştığımızda yüzde 10’un da üzerine çıkmış olacağız. Dolayısı ile bizim herhangi bir baraj problemimiz yok. Kendi cumhurbaşkanı adayımızla kendi listelerimizle kendi başımıza seçime girmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Dilan ve Engin Polat çiftinin tahliyesi ile ilgili Erbakan, “Yargının kararına bir şey dememiz mümkün değil. Yargı kararlarına, hukuki işleyişe hepimizin saygı duyması gerekiyor” diyerek konuşmasını noktaladı. Erbakan, daha sonra çiftçilerle buluşmak üzere Söke’ye hareket etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER