Efeler ilçesi Ata Mahallesi 677 Sokak’taki binasında hizmet veren Özpo Elektrik, müşteri memnuniyeti başta olmak üzere edindiği ilkeler doğrultusunda büyümeye devam ediyor. Her geçen gün müşteri portföyünü genişleten Özpo Elektrik, ortaya koyduğu çalışma azmiyle de müşterilerinin güvenini kazanan bir firma olmayı kısa sürede başardı.

Endustriyel Elektrikte Sektorun Oncusu Ozpo Elektrik 494102 B0Dbd2Eff24C8D91615F1240F0F94902

MALZEME TEDARİĞİ SAĞLIYOR

2016 yılında faaliyete başlayan Özpo Elektrik’in ortaklarından Murat Özkanca, “Faaliyete başladığımız ilk dönemde endüstriyel tesislerin bakım-onarımları, yeni tesislerin kurulumları, taahhüt işleri alanında hizmet verdik. Ardından 2018-2019 yıllarından itibaren malzeme satışı yönünde hizmet vermeye başladık. Söz konusu bu yıllardan itibaren de toptan olarak malzeme satışları yapıyoruz. Ağırlıklı müşteri portföyümüz fabrikalar ve elektrik toptancıları. Sektörümüz endüstriyel grup olduğu için çok fazla perakendede satılan malzeme gruplarına yer vermiyoruz. Bizim endüstriyelde makinelerde kullandığımız sensör grupları, kontaktör dediğimiz parçalar, şalterler gibi ürünler bizde bulunuyor. Ana bayiliklerimiz var. Alt bayiliklerimiz var. Aydın dışında çevre illere malzeme sevkiyatımız var. Yaklaşık olarak haftanın iki günü, İzmir’e sevkiyatımız var. İzmir’deki panocu, makineci ve gıda çarşısında bulunan elektrik toptancılarına malzeme tedariği sağlıyoruz. İzmir dışında Manisa, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Antalya gibi yerlere de malzeme sevkiyatımız var. İzmir gibi yakın illere kendi aracımızla servis yapıyoruz.” dedi.

Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti... Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti...

Endustriyel Elektrikte Sektorun Oncusu Ozpo Elektrik 494102 Ea7F53C2F70A1008B6238C1A85Bda180

ÖZPO’DAN SERVİS DESTEĞİ

Çevre iller ve organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere buradaki fabrikalara, işletmelere servis ağı desteği sağladıklarını kaydeden Özkanca, “Onların taahhüt işlerini yapıyoruz. Yeni fabrika, tesis kurulumlarını yapıyoruz. Elektrik projelerini kendi bünyemizde yapıyoruz. Bunun yanı sıra kurumsal firmaların da servislikleri var. Zincir marketler, teknoloji marketler gibi kurumsal firmalara servis desteği veriyoruz. Toptan malzeme satışı, servis ağı desteği, satmış olduğumuz ürünlerin de bölgede yetkili kurulum servisliğini yapıyoruz. Sattığımız bir ürünün kurulumunu yerinde yapıyoruz.” diye konuştu.

Endustriyel Elektrikte Sektorun Oncusu Ozpo Elektrik 494102 C23Df24C6Bba14F6530C6254066419E6

TÜRKİYE’NİN HER YERİNE HİZMET VERİYOR

Yetkili kurulum belgesine sahip olan bir firma olduklarını kaydeden Özkanca, “Bunu da çözüm ortağı başlığı altında ifade edebiliriz. Satmış olduğumuz ürünlerin, aynı zamanda kurulum gerektiren ürünlerinde çözüm ortağı sertifikasına sahip yetkilisi biziz. Bizden almasalar dahi ürünün markasında çözüm ortağı olduğumuz için dışardan gelen ürünlerin de kurulumlarını yetkili olarak yine biz yapıyoruz. Bu şekilde de bir hizmet sağlıyoruz. Veya bayisi olduğumuz firmaların yapmış oldukları, yakalamış oldukları projelerde de onların adına hizmet veriyoruz. Hemen hemen Türkiye’nin her yerine hizmet veriyoruz. Endüstriyel tesislerde bakım-onarım da yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla endüstriyel anlamda aranan bir firma haline geldik. Profesyonel ekip arkadaşlarımızla birlikte sektörde önemli bir başarı yakaladık.” şeklinde konuştu.

Endustriyel Elektrikte Sektorun Oncusu Ozpo Elektrik 494102 Bd33559Fdbfad621E84D2A711Ada3916

ÜRÜNLERİN HEPSİ GARANTİLİ

Firma olarak hedeflerinin bulundukları ildeki, ilçedeki esnaf arkadaşlarla beraber piyasaya faydalı bir firma olabilmek olduğunu dile getiren Özpo Elektrik ortaklarından Ömür Polat ise “Bizim için düzgünlük, sağlamlık esas. Müşterinin istemiş olduğu işi nasıl daha sağlıklı, uzun yıllar kullanabilir diye bu şekilde bakıyoruz. Zaten satmış olduğumuz ürünlerin hepsi garantili ürünler.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Özpo Elektrik, spor başta olmak üzere çeşitli alanlara da destek sağlayarak sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor.

Endustriyel Elektrikte Sektorun Oncusu Ozpo Elektrik 494102 Ea7F53C2F70A1008B6238C1A85Bda180

Kaynak: HABER MERKEZİ