Aydın Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârları Odası ve ‘Ahmet Yavuz Aydın Elektrik’ tarafından mağaza önünde dört gün boyunca düzenlenen organizasyon, fuar atmosferinde gerçekleştirilen ürün tanıtımları ve sektörel buluşmalarla tamamlandı.

Elektrik Sektorunun Oncu Markalari Aydin Elektrikte Bulustu 699577 90Ad4F

Etkinlik kapsamında Viko, Legrand, İnoled, CMK Kablo ve Günsan markaları, elektrik ve aydınlatma sektöründeki ürünlerini ve yeniliklerini ziyaretçilerle buluşturdu. Elektrik ustaları ve sektör profesyonelleri, marka temsilcileriyle birebir görüşerek ürünler, teknolojiler ve uygulamalar hakkında bilgi alma imkânı buldu.

“HEDEFİMİZ SEKTÖRÜN BULUŞMA NOKTASI OLMAK”

Organizasyonun planlama ve koordinasyonunu üstlenen Aydın Elektrik Şirket Yöneticisi Arda Yenigün, etkinliğin amacına ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Aydın Elektrik olarak hedefimiz, yalnızca ürün satışı yapan bir firma olmak değil, üretici markaları, sektör profesyonellerini ve geleceğin elektrikçilerini aynı çatı altında buluşturan, sektörümüzün gelişimine katkı sağlayan bir merkez haline gelmek. Organizasyonumuza gösterilen yoğun ilgi, bu tür buluşmaların önemini bir kez daha ortaya koydu.”

Elektrik Sektorunun Oncu Markalari Aydin Elektrikte Bulustu 699577 2A2D9E

Nysa Antik Kenti’nden taşınan tarihi zeytin ağaçları ADÜ’de yaşatılacak
Nysa Antik Kenti’nden taşınan tarihi zeytin ağaçları ADÜ’de yaşatılacak
İçeriği Görüntüle

MESLEKİ EĞİTİM VE SEKTÖR TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Organizasyona Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aydın Efeler Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri de katıldı. Öğrenciler, sektörün güncel ürünlerini yakından inceleyerek marka temsilcilerinden doğrudan bilgi alma fırsatı buldu.

Etkinlikte Aydın Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Muhsin İnce ve yönetimi de yer alarak sektör paydaşlarıyla bir araya geldi.

ARDA YENİGÜN’DEN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Organizasyonun tamamlanmasının ardından değerlendirmede bulunan Arda Yenigün, başta Başkan İnce olmak üzere etkinliğe destek veren meslek kuruluşlarına, üretici markaların temsilcilerine, öğretmenlere, öğrencilere, elektrik ustalarına ve tüm ziyaretçilere teşekkür etti.

Yenigün, Aydın Elektrik olarak önümüzdeki dönemde de benzer organizasyonlara ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini belirterek, üretici firmalar, sektör profesyonelleri ve mesleki eğitim kurumları arasındaki iş birliğini güçlendirmeye devam edeceklerini ifade etti. Dört gün süren Aydın Elektrik Tanıtım Günleri, ürün tanıtımlarının yanı sıra mesleki bilgi paylaşımına ve sektör paydaşları arasındaki iletişime katkı sağlayan bir organizasyon olarak tamamlandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ