Aydın’da eğitim sektörünün önemli markalarından biri olan Aydın Özel Başak Koleji, hem öğrencilerine hem de ebeveynlere değer katmaya devam ediyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle tüm ülkede adından söz ettiren Özel Başak Koleji, Montessori Çocuk Akademisi bünyesinde ‘Ebeveyn-Çocuk Oyun Atölyesi’ yaptı. ‘Ebeveyn-Çocuk Oyun Atölyesi’ ile hem çocuklar hem de ebeveynler unutulmaz bir zaman geçirdi.

Ebeveyn Ve Cocuk Oyun Atolyesinde Hem Eglendiler Hem Ogrendiler 513833 85409168Ea6Ab0Cb8537B5D3Be21E970

“ÖĞRENME ORTAMINA KATKIDA BULUNUYORUZ”

Ebeveyn-Çocuk Oyun Atölyesi ile ilgili olarak Özel Başak Koleji Kampüs Müdürü Uzman Psikolojik Danışman Süleyman Çokay, “Başak Koleji olarak anaokulundan lise sona kadar yaptığımız veli atölyeleri ile çocuklarımızın bilişsel, duygusal ve sosyal gelişiminde ailelerimizi destekleyerek, çocuğun ailedeki öğrenme ortamına da katkıda bulunuyoruz. Aile eğitimi, anne ve babaların yeterliliğini artırır, empati gücünü zenginleştirir.” diyerek, farklı atölye çalışmaları ile ebeveyn ve çocuğun anında beraber olmasına katkı sağlayacaklarının bilgisini verdi.

Nazilli Belediyesi büyük deprem tatbikatına hazır Nazilli Belediyesi büyük deprem tatbikatına hazır

Ebeveyn Ve Cocuk Oyun Atolyesinde Hem Eglendiler Hem Ogrendiler 513833 54E7A06Fd15B067F51393A3Cbc99Cb86

“MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

Özel Başak Koleji’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Çocuklarıyla bağ kurmak ve onların sağlıklı gelişimlerini desteklemek, günümüzün bilinçli ebeveynlerinin en büyük arzularından biridir. İşte tam da bunun gerçekleşmesi için gereken olumlu etkileşimler, ancak birlikte oynanan oyunlarla mümkün olmaktadır. Montessori Çocuk Akademisi olarak; eğlenceli oyunlar, gelişimsel olarak mücadele gerektiren aktiviteler ve şefkatli, duygusal olarak besleyici çalışmaları içeren "Ebeveyn-Çocuk Oyun Atölyesi" ile içeriden dışarıya ilişki yapılandırmasına katkıda bulunmayı amaçladık. Özel Başak Koleji Psikolojik Danışmanı Pınar Zeren’in hazırladığı bu atölye çalışmasında, ebeveyn-çocuk arası ilişkinin iyileştirici gücünü birlikte keşfetmenin mutluluğunu yaşadık.”

Kaynak: HABER MERKEZİ