Aydın’da ilklerin kulübü olan EA Tenis Akademisi’nin sporcusu Şükriye Ezgi Akyol, İstanbul’dan partneri Nehir Doğan ile Uluslarası turnuva olan ITF J60 Agrınıo Cup’ta şampiyon oldu.

Yunanistan’ın Agrinion şehrinde düzenlenen ve Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) faaliyet programındaki ITF J60 Agrinio CUP’ta, EA (Engin Arslan) Tenis Akademisi rüzgarı esti. EA Tenisli sporcu Şükriye Ezgi Akyol ile İstanbul’dan partneri Nehir Doğan, turnuvayı şampiyon tamamlayarak bayrağımızı Yunanistan’da dalgalandırdı.

Screenshot 3-5

Screenshot 2-6

“SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

EA Tenis Akademisi kurucusu ve Başantrenörü Engin Arslan yaptığı açıklamada, “Akademimizin sporcusu Şükriye Ezgi Akyol, Yunanistan’ın Agrinion şehrinde düzenlenen Uluslararası Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ITF J60 AGRINIO CUP turnuvasında partneri Nehir Doğan ile birlikte şampiyon olmuştur. Kendisini yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bu büyük başarı, hem sporcularımızın azmi ve çalışkanlığı sayesinde, hem de Aydın’da bir ilki başarmanın gururunu yaşatmaktadır. Şükriye Ezgi Akyol ve Nehir Doğan’ı bu muhteşem başarılarından dolayı kutluyor, gelecekte daha nice zaferler kazanmalarını temenni ediyoruz. Sporcumuzla gurur duyuyoruz!” ifadelerini kullandı.

Çine Belediyesi’nden turizme ve spora örnek destek Çine Belediyesi’nden turizme ve spora örnek destek

Screenshot 1-3

Kaynak: HABER MERKEZİ