Aydın’ı üzen ölüm! Genç yaşta hastalığa yenik düştü Aydın’ı üzen ölüm! Genç yaşta hastalığa yenik düştü

Aydın’da oto boya sektörünün tanınan isimlerinden biri olan İlhami Oral, 2012 yılında optik sektörüne adım attı. Efeler ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi’nde Barış Optik’in sahibi olan Oral, müşterilerinin talepleri doğrultusunda Tralleis Optik’i de Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi Hükümet Bulvarı’nda hizmete açtı. Oral’ın yaklaşık 3 ay önce hizmete açtığı Tralleis Optik, sektöre yeni bir soluk getirdi.

Dunyaca Unlu Markalarin Adresi Tralleis Optik 494112 669F3095F346736A6Cad6Ed69421Fdf9

AYDINLILAR, TRALLEİS OPTİK’İ ÇOK SEVDİ

Konseptiyle de büyük beğeni toplayan Tralleis Optik, SGK anlaşmalı optik gözlük ve dünyaca ünlü markaların orijinal güneş gözlüklerini satışa sunuyor. Gözlük sektöründe dünyanın markaları olan Atos Lombardını, Bruno Mazzını, Burberry, Calvın Klein Jeans, Cısse, Despada, Dolce & Gabbana, Dunlop, Emporıo Armanı, Hermossa, Infınıtı, Lacoste, Persol, Prada, Rayban, Sılhouette, Swing, Tom Ford, U.S. Polo, Versace’nin gözlüklerinin satışa sunulduğu Tralleis Optik, vatandaşların ilgi odağı oldu. Her yaşa hitap eden gözlükleriyle fark oluşturan Tralleis Optik, sektörde aranan firma olmayı kısa sürede başardı.

Dunyaca Unlu Markalarin Adresi Tralleis Optik 494112 A3C0E74557C42Ceb40F62058A623Ab01

“İNTERNET SATIŞINA BAŞLADIK”

Tralleis Optik sahibi İlhami Oral, “Barış Optik’in ardından müşterilerimizin talepleri doğrultusunda ikinci şubemiz olan Tralleis Optik’i hizmete açtık. Mağazamız, kaliteli ve eşsiz güneş gözlüğü modellerini Aydın halkına ve Türkiye'nin dört bir yanına sunma amacıyla piyasadaki yerini aldı. Ürün çeşitliliğimiz, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızla müşterilerimizin beklentilerini karşılayan bir firmayız. Ürünlerimiz 2 yıl garantili. Tüm markaların orijinal ürünlerini değerli müşterilerle buluşturmak için internet satışlarını da yapmaya başladık. Site üzerinden satın alınan tüm ürünleri garanti belgesi ve orijinal kılıfları ile birlikte gönderiyoruz. Müşterilerimiz işletmemize gelerek ya da www.tralleisoptik.com adresinden ürünlerimiz hakkında bilgi alabilir.” dedi.

Dunyaca Unlu Markalarin Adresi Tralleis Optik 494112 19Cf44C9F493166B261A2741C0430Cb0

“AYDIN’A DEĞER KATTIK”

Oral’ın oğlu olan Tralleis Optik’in müdürü Berke Kaan ise mağazada her yaşa hitap eden gözlükleri satışa sunduklarını belirterek “Dünya markalarının çoğu Aydın’da bulunmuyor. İnsanlar bu nedenle Aydın’dan İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlere gidiyor. Aydın’da bu eksiklik vardı. Barış Optik’ten farklı olarak bu mağazada dünyaca ünlü ürünlerimiz de bulunuyor. Böylelikle kendimiz ile de rekabet içerisindeyiz. Biz Tralleis Optik ile Aydın’a büyük bir değer kattığımızı düşünüyoruz. Çünkü insanlarımız dünyaca ünlü markaların orijinal ürünlerini almak için Aydın dışına çıkmak zorunda kalmıyor. Bizim mağazamıza gelerek bu ürünleri alıyorlar. Bizi farklı kılan bir başka faktör ise samimiyetimiz. Satış ilkemiz, kalitemizden asla ödün vermemek, samimiyetimizle müşteri memnuniyeti sağlamak.” diye konuştu.

Dunyaca Unlu Markalarin Adresi Tralleis Optik 494112 16D8576Ed27Ef919720877D43Dfaae6B

GÖZLÜKTE TRALLEİS VURGUSU

İşletmenin isminin nereden geldiğini de anlatan Kaan, kendisinin aynı zamanda bir arkeolog olduğunu belirterek “Tralleis, adını Aydın şehrinin önemli turizm merkezlerinden biri olan Tralleis Antik Kenti'nden aldı. İşletmenin özgün tasarlanmış logosunda, gözlük perspektifinden bir mimari yapıya bakıldığı görülüyor. Bu mimari yapı bugün Tralleis Antik Kenti'nde ayakta kalan tek yapı olan halk arasında "Üç Gözler" olarak da adlandırılan, M.S II. yüzyılda yapılmış olan antik çağın eğitim, spor ve kültür açısından önde gelen yapılarından biri olan gymnasiuma ait kalıntıdır. Biz de buradan esinlenerek mağazamıza Tralleis ismini verdik.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ