TV 8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’nin 2024 yılı elemeleri başladı. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran, Masterchef Türkiye’nin 2024 yılında elemelerine Didim’e bağlı Akbük mahallesinde ailesiyle birlikte kendi restoranlarını işleten Kadir Özdağ da katıldı. Özdağ yemek öncesinde kendisini tanıtarak “Didim’den geliyorum. Akbük’te ailecek restoran işletiyoruz. Ben daha önce İnşaat mühendisliği okuyordum; önümde beyaz üniformalı aşçı geçince bir an fikirlerim değişti ve aşçılık okudum. Çok iyi dereceyle bitirdim hatta belgemi Somer Şefim, Kıbrıs’ta kendi elinden almıştım. Mesleğimi çok seviyorum; iyi ki aşçı olmuşum. Bu yarışma seviye atlamama yardımcı olacak. Umarım iyi yerlere gelirim.” dedi.
Özdağ kendisini Masterchef Türkiye şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’na tanıtmasının ardından “Bombasta” adı verilen yemeğini yaptı. Akbük’ün dağlarından topladığı kekikleri de şeflere anlatan Özdağ, pasta görünümlü yemeği tanıtmasının ardından oylamaya geçildi. Özdağ’ın yemeğine Danilo Zanna hayır oyu vermesine rağmen Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu evet dedi. 2 evet alan Özdağ ikinci tura geçerken, yarışmada Didim’i de temsil etmeye devam edecek.
Didimli aşçı, Masterchef Türkiye’de ikinci tura geçti
Didim’in Akbük mahallesinde ikamet eden ve kendi restoranlarını işleten Kadir Özdağ, Masterchef Türkiye’nin 2024 yılındaki elemelerini geçti.
Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN
Yorumlar
Trend Haberler
Aydın'da bu pazara yoğun ilgi
Karacasu sanayisinde bir kadın usta!
Piyasa değeri 250 Bin TL, Aydın'da 750 litre sahte zeytinyağı yakalandı
Buharkent’te bıçaklanan vatandaştan acı haber: Genç yaşında cinayete kurban gitti
Buharkent’te hareketli gece: 4 kez bıçaklayıp olay yerinde terk edildi
Didim'de zeytin yevmiyeleri belli oldu