Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. 5 bin 167 delegenin 4 bin 27’sinin oy kullandığı seçimde, 3 bin 953 oy geçerli sayılırken, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner 2 bin 421 oy alarak seçimi açık ara farkla kazandı. Fevzi Apaydın ise bin 532 oyda kaldı. Yiğiner, 889 oy farkla TŞOF’un yeni başkanı oldu.

Didim Kıbele’den Didim Belediyesine soyadı kullanılması çağrısı Didim Kıbele’den Didim Belediyesine soyadı kullanılması çağrısı

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner, seçim sonuçları sonrası teşekkür konuşmasında omuzlarına yüklenen sorumluluğun bilinci ile gece gündüz çalışarak görev yapacaklarının belirtti.

Didim Soforler Odasi Yonetimi Tsof Genel Kuruluna Katildi 484676 341Fbd9Cf2F55C01D3D02050B858Ac2F

Oda yönetim kurulu ile birlikte TŞOF Genel Kurulu’na katılan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Şam, genel kurulu değerlendirerek, genel başkanlığa seçilen Mehmet Yiğiner ve ekibine başarılar diledi. Şam, “Türkiye’nin en büyük, en yaygın ve en köklü meslek kuruluşlarından biri olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuzun (TŞOF) Olağanüstü Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Bizde Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu olarak federasyonumuzun genel kuruluna katıldık. Genel kurul neticesinde bir görev değişikliği oldu. Uzun yıllardır federasyonumuzun başkanlığını yürüten Fevzi Apaydın, görevi yeni seçilen Mehmet Yiğiner başkanımıza devretti. Fevzi başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Yiğiner başkanımız ve ekibine de başarılar diliyoruz” dedi.

Didim Soforler Odasi Yonetimi Tsof Genel Kuruluna Katildi 484676 7Abaa569D29428154F2D0F0Fd1Eb2Dd9
Seçimin tüm Türkiye’ye ve şoför esnafına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Didim Şoförler Odası Başkanı Barış Şam, “Ulaşım, hayatın en önemli noktasında yer alıyor. Tüm ulaşım camiası adına hem ulaşımı sağlayanlar, hem de ulaşımdan faydalananlar için daha güzel günler temenni ediyorum. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yeni başkanımız Mehmet Yiğiner, camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Araz