CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu’nda CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, zor anlar yaşadı. Genel kurulda konuşma yapmak için kürsüye çıkan Milletvekili Yıldız, Didim’den gelen bazı kadın üyelerin protestosuna maruz kaldı. CHP’li kadınlar, Milletvekili Yıldız’ın Didim Kadın Kollları’nın seçimine karıştığını iddia etti.

CHP'li Karakoz; 'Pamuk en az 45 lira olmalı' CHP'li Karakoz; 'Pamuk en az 45 lira olmalı'

“BENİ PARTİLİLERİM VEKİL YAPTI”

Yaşanan olayların ardından konuyla ilgili Milletvekili Yıldız, yazılı bir açıklama yaptı. CHP’li Yıldız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Biz, Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele ediyoruz. Aynı amaca hizmet ediyor, ayni hedef doğrultusunda hep birlikte büyük bir inanç ve kararlılık ile yürüyoruz. Ben, 2002’de 2007’de ve 2011’de partime küsmedim. Hiç bir Cumhuriyet Halk Partili Partisine küsmez, küsmeye de hakkımız yoktur. Bu parti için mücadelemi sürdürdüm. 2015 yılında da beni partililerim vekil yaptı. Bu göreve layık olmak için elimden gelenin fazlası yaptım bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kadın Kolları Kongresi’nde yaşananlardan büyük üzüntü duyuydum. Böyle bir olayın başrolünde olmak beni derinden yaraladı.”

“ASLOLAN CHP’DİR”

Yıldız, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bana atılan iftiralara cevap vermem gerektiğini de düşünüyorum. Ben, bu zamana kadar başta Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere hiçbir kongreye müdahale etmedim. Bu parti, halkın partisidir. Bu parti, Türkiye Cumhuriyeti’nin partisidir. Bu Parti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Şahıslar gelip geçicidir. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu tip polemikleri derinleştirmemek, halkımızın gerçek gündeminden kopmamak gerek. İktidar yürüyüşümüzde bir olmamız birlik olmamız gerek. Bir sonraki genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ