CHP’li Özdemir, “Sayın Ökten, bir daha Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin ismini ağzına alma. Olurda alırsan ne ben bu kadar kibar olurum, ne de halkımız sana karşı suskun kalır!” dedi.
Konuyla ilgili yazılı açıklamasında CHP’li Özdemir, şu ifadeleri kullandı: “AKP’nin saraylardan çıkmayan, hayalperest İl Başkanı Gökhan Ökten yerel seçimlerde kadınların kendilerine verdiği dersi unutmuş, yapıştırdığı tokattan da ders almamış olacak ki Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri eleştirme cüretinde bulunmuş. Kadınlardan, emeklilerden, gençlerden, engellilerden. Kısacası 22 yıldır ezdikleri toplumun her kesiminden 31 Mart’ta aldıkları ders yeterli olmamış herhalde.”

Chpli Ozdemirden Ak Partili Oktene Cevap Chpli Belediyelerin Ismini Agzina Alma 485261 7649Dfac34645C8E598698A7C42965F4

Akkentli ve Özcan, Özgür Özel ile bir araya geldi Akkentli ve Özcan, Özgür Özel ile bir araya geldi

“SİZİ İKTİDARDAN KADINLAR İNDİRECEK”

Özdemir, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Sayın Ökten, ben sana toplumun gerçeklerini bir kez daha anlatayım. Sen evde tencere nasıl kaynıyor bilir misin? Kıyma, kuşbaşı et, peynir, süt, yumurta, yağ, un, salça. Sen markette, pazarda, kasapta, şarküteride fiyatlar nasıl bilir misin? Sen pazara gittiğinde hiçbir şey alamadan dönmek nedir bilir misin? Sen çalıştığı fabrikada öğlen yemeğinde verilen portakalı saklayıp evine götüren babanın mahcupluğunu bir gün yaşadın mı? Sen akşam 8’de pazar alanına gidip yerlerden ezilmiş meyve ve sebzeleri toplayan teyzelerimin çaresizliğini bir gün gördün mü? Bunlar sizin kafanızı çevirdiğiniz, görmezden geldiğiniz vatandaşlarımızın gerçekleri! İnsanlar sadece Kurban Bayramı’ndan Kurban Bayramı’na et görebiliyorlardı, sayenizde artık onu da göremez hale geldiler. Hiç merak etmeyin, sizi biz kadınlar iktidardan indireceğiz! 22 yıldır kaynamayan tencerelerin cezasını size biz vereceğiz! Sayın Ökten, bir daha Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin ismini ağzına alma. Olurda alırsan ne ben bu kadar kibar olurum, ne de halkımız sana karşı suskun kalır!”

Chpli Ozdemirden Ak Partili Oktene Cevap Chpli Belediyelerin Ismini Agzina Alma 485261 46F13650B25Cce327A9Af6Ad5D33421E-1

Kaynak: HABER MERKEZİ