CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Aydın Didim Cumhuriyet mahallesi sınırları içerisinde bulunan 18.339.20 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesine tepki gösterdi. CHP’li Bülbül, AKP’nin ekonomik çöküşün çaresini satmakta aradığını belirterek şunları söyledi: “Aydın Didim Cumhuriyet mahallesi sınırları içerisinde bulunan 18.339.20 metrekare yüzölçümlü taşınmaz özelleştirildi. Halkın ortak yararını hiçe sayan, ülkenin en değerli varlıklarını bir avuç sermayeye peşkeş çeken bu karar, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalandı.

Didim'de temizlik hareketi sürüyor Didim'de temizlik hareketi sürüyor

Chpli Bulbul Didimde Arazilerin Ozellestirilmesine Tepki Gosterdi 504209 416935A4B10Ed0Dc39710F2C02C8De81

“ÇAREYİ SATMAKTA ARIYOR”

AKP, özelleştirme adı altında tüm devlet mallarını yandaş şirketlere parsel parsel satmaya devam ederken halk yoksullaşmaya, gelir adaletsizliği büyümeye devam ediyor. AKP, ülkeyi sürüklediği ekonomik çöküşün çaresini yandaş şirketlere, körfez ülkelerine, yabancılara masa başında toprak satmakta arıyor.

Cumhuriyetin mirası tüm fabrikalarımız özelleştirme şampiyonu AKP döneminde bir bir satılırken vatandaşlar büyük şehirlere, yurtdışına göç etmek zorunda kaldı. Geldiğimiz noktada; üretemeyen, dışa bağımlı, kötü yönetilen bir ülke haline getirildik.

“YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKENLER GİDECEK, DEVLETÇİLİĞİ YENİDEN TESİS EDECEĞİZ”

AKP’nin kent lokantalarına bu kadar düşman olması, vatandaşın ‘25 kuruşa simit’ almasına bu kadar karşı olması da halk düşmanlığındandır. Zarar ettir-özelleştir politikasıyla memleketi satmaktan başka bir şey bilmeyen AKP, 22 yıl önce ilk geldiği günde de ‘Satacağız satacağız. Her şeyi satacağız. Kâr edeni de satacağız, zarar edeni de satacağız.’ demişti. CHP’nin altı okundan birisi ‘Devletçilik’ okudur. Cumhuriyet mirasını yandaşa peşkeş çekenler gidecek, devletçiliği yeniden ülkemizde tesis edeceğiz.”

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN