CHP’li Bülbül, Aydın’ın güzelliklerle konuşulması gerekirken suç oranları, hava kirliliği, depreme dayanıksız binalarla gündeme gelmesinin suçunun AK Parti iktidarı olduğunu belirterek “Aydın ve Aydınlılar cezalandırılıyor. Aydın bunu hak etmiyor. Aydın’daki emeklinin, memurun, öğrencinin, işçinin refahı için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

“AYDIN’IN GÜZELLİKLERİNİ KONUŞMAMIZ GEREKİNKEN SUÇ ORANI KONUŞUYORUZ”

Suç oranının en yüksek ilin Aydın olmasını değerlendiren Milletvekili Bülbül, “TÜİK verilerine göre, Aydın ülke genelinde suç oranının nüfusa oranla en yüksek olduğu şehir oldu. Bir milyondan fazla insanımızın yaşadığı memleketimde, nüfusun yüz binde 970’i suça karıştı. Ne yazık ki, dört bir yanı güzelliklerle dolu olan kentimiz, iktidar tarafından her fırsatta geri plana itilmiştir. Bugün Aydın’ın doğal güzellikleri, temiz havası, suyu, turizmi, tarımdaki ihracat seviyesi ile konuşmamız gerekirken madde kullanımı, suç oranları, hava kirliliği, depreme dayanıksız binaları ile konuşuyoruz. AKP iktidarı, Aydın’ı ve Aydınlıları her fırsatta cezalandırıyor. Bunun sonucunda dalga halinde yayılan sorunlar ise kentte suç oranlarının artmasına neden olmuştur.”

Aydın Valisi Canbolat, Ayşenur ailesine taziye ziyaretinde bulundu Aydın Valisi Canbolat, Ayşenur ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Chpli Bulbul Aydinin Suc Oranini Degerlendirdi Aydin Bunu Hak Etmiyor 502700 10B8742227F677F439E9Ba84C2043595

“AYDIN’I HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”

Suç oranlarındaki artışın altında yatan başlıca nedenlerin ekonomi ve eğitimdeki sorunlar olduğunun altını çizmek istiyorum. Aydın bunu hak etmiyor. CHP iktidarında, Aydın’ı hak ettiği yere taşıyacağız. Aydın’daki emeklinin, memurun, öğrencinin, esnafın, çiftçinin, işçinin refahı için var gücümüzle çalışacağız. Aydın’ın ve Aydınlıların ve sorunlarının sesi olmaya devam edeceğim.”

Kaynak: HABER MERKEZİ