Büyükyapıcı'nın borçlar konusunda verdiği demeçte kullandığı 4 ayda 34 milyonluk gider olduğu şeklindeki beyanatını '4 ayda geçmişe dönük 34 milyon borç ödendi" şeklinde yorumlanması ve MHP İlçe Başkanı Gökhan Kurt'un sarf ettiği sözlere yanıt CHP İlçe Başkanlığından bir açıklama geldi. CHP Karacasu İlçe Başkanı Ali Akar, MHP'li Kurt'a sert sözlerle yüklendi.

Chpli Akardan Mhpli Kurta Hicbir Sey Bilmiyorsan Haddini Bil 493546 B3A3485D72A01434Ca0524A631B47D3C

Akar yaptığı açıklamada, "Yerel bir gazetede yayımlanan haberlerle gündem saptırmaya kendi beceriksiz belediyeciliklerinin üstünü örtmeye çalışan MHP İlçe Başkanı Gökhan Kurt'un açıklamalarının ardından bu açıklamayı yapmak elzem olmuştur.

Karacasu incirinin ünü sınırları aştı Karacasu incirinin ünü sınırları aştı

Sayın Başkanımızın Mustafa Büyükyapıcı, Ses Gazetesi Karacasu Muhabiri Özgür Dedeoluk ile yapmış olduğu röportajda göreve geldiği günden bu yana 36 milyon TL gelir elde edildiğini, 34 milyon da belediye kasasından ödeme yapıldığını bu ödemeler içinde acil borçlardan 19 milyonluk kalemlerin olduğunu açık şekilde anlatmaktadır. MHP İlçe Başkanı şunun farkında değildir. Karşısında olduğu kişi ne belediye kasasından düğünlerde altın takıp istifa edip giden Zeki İnal'dır ne de Karacasu halkına verdiği iftar yemeğinin bile borcunu ödememiş, ışıklandırma adı altında belediyeyi milyon zarara uğratmış, 62 milyon olan belediye borcunu Karacasu halkının gözünün içine baka baka 9 milyon diyerek yalan söyleyen Mehmet Erikmen'dir. Karşısında son girdiği seçimde aday olan 10 adayın hepsinin toplam oyundan fazla oy almış Karacasu halkından 3. defa güven oyu alarak seçilen Mustafa Büyükyapıcı ekibi ve CHP İlçe örgütüdür" dedi.

"BÜYÜKYAPICI 4 AYDA MALİ DİSİPLİNİ SAĞLADI"

Sözlerini sürdüren Akar, "Hiçbir şey bilmediği çok belli olan Kurt'u haddini bilmeye davet ediyoruz. Aksi takdirde 2024 yılında Karacasu halkından yedikleri tokadın daha büyüğünü 2029'da hissedeceklerdir. Bu bağlamda 4 ay gibi kısa bir sürede Belediyemizde kaybolan mali disiplini tekrar sağlayan gelir gider dengesini kurarken belediye hizmetlerini de aksatmadan gerçekleştiren bunun yanında da biriken acil belediye borçlarını da kapatarak Karacasu Belediyesinin esnaflarımız gözünde eski güvenilir pratiğine kazandıran Sayın Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı'ya Belediye Başkan Yardımcımız Murat Büyükgümüş'e ve Meclis üyelerimize teşekkür eder CHP ilçe Örgütümüzün ve Karacasu halkımızın her zaman yanında olduğunu buradan bildirmek isteriz. Herkes çok iyi bilir ki güneş balçıkla sıvanmaz. Çamur atmak isteyenler kendi çamurlarında boğulacaktır. Karacasu halkının 2019'da verdiği yetkiyi görev sürenizde takip etmediniz de takip etmek yeni mi aklınıza geldi" şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK