CHP'de tüzük kurultayı için hazırlıklar sürüyor. 4 Eylül'de sembolik olarak Sivas'ta başlayacak tüzük kurultayı yarın Ankara’da devam edecek. ATO Congressium Salonu’nda gerçekleştirilecek kurultayda Aydın’dan milletvekilleriyle birlikte toplam 19 isim oy kullanacak.

CHP’li Bülbül, Diyarbakır’da Narin’in köyüne gitti; 'Devlet çocukları korumuyor' CHP’li Bülbül, Diyarbakır’da Narin’in köyüne gitti; 'Devlet çocukları korumuyor'

Chp Aydin Ankara Yolcusu Iste Kurultayda Oy Kullanacak Isimler 501116 15C11230C65A0Ae9C691C83903305402

İŞTE OY KULLANACAK İSİMLER

Kurultayda CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz’un yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ahmet Deniz Atabay, Mustafa İberya Arıkan, Vasıf Süha Bayırlı, Özlem Çerçioğlu, Uğur Doğanca, Sergül Duransoy, Ömer Günel, Mehmet Gürbilek, Hasan Karayer, Fuat Öndeş, Ali Kemal Özcan, Hikmet Saatçı, Ümit Yaşar, Osman Yıldırımkaya ve Ahmet Yılmaz ise kurultay delegeleri olarak sandık başına gidecek. Öte yandan geçen yıl yapılan CHP Aydın İl Başkanlığı kongresinde kurultay delegesi seçilen Naim Atmaca İl Disiplin Kurulu tedbirli olarak sevk edildiği için oy kullanamayacak. Ayrıca Atmaca, dün CHP’den istifa ettiğini açıklamıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ