Aydın’ın Efeler ilçesinde 35 yıldır hizmet veren Ceylan Sürücü Kursu, ikinci şubesini Efeler’e kazandırdı. Efeler Mahallesi’nde hizmete açılan Ceylan Sürücü Kursu’nun yeni şubesi, faaliyetine başladı. Platformlu simülatör başta olmak üzere tüm ekipmanların yer aldığı modern sınıflardan oluşan yeni şubede de sürücü adayları eğitimlerini sorunsuz bir şekilde alıyor.

Ceylan Surucu Kursu Ikinci Subesini Acti 486840 Cbbcb6C5E615283Ba35Dcfdd3Fcee252

Başkan Çerçioğlu, Zencirci’yi ağırladı Başkan Çerçioğlu, Zencirci’yi ağırladı

“AYDIN’A DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni şubenin hayırlı olmasını dileyen Ceylan Sürücü Kursu ortaklarından Mustafa Tolan, “Özel eğitim pisti ve modern platformlu simülatör kullanımı ile sektörde fark oluşturan bir sürücü kursuyuz. Verdiğimiz kaliteli hizmet doğrultusunda da 35 yıldır Efeler’de güven oluşturduk. Efeler halkı bize inanıyor ve güveniyor. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda ikinci şubemizi de açmanın gururu yaşıyoruz. İlk şubemizde hangi hizmeti veriyorsak ikinci şubemizde de aynı hizmeti sürücü adaylarımıza sunuyoruz. Nitelikli büyümüze devam ederek Aydın’a değer katmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Ceylan Sürücü Kursu’na davet ediyorum.” dedi.

Ayrıca Tolan, toplamda 50 motorlu taşıta sahip olduklarını ve tüm ehliyet sınıflarına yönelik eğitim verdiklerini söyledi.

Ceylan Surucu Kursu Ikinci Subesini Acti 486840 D4E884E5C15Ef491F9711Eff9Db4Ea1E


 

Kaynak: HABER MERKEZİ