Bu aşı da bir şey mi var ?
Mürvet Nazlı ALTINAYAR
Merhaba değerli okuyucular, bu hafta sizlere çok merak ettiğim ve araştırdığım bir konudan bahsetmek istedim.
Konumuz, Koronavirüs döneminde tedavi amaçlı kullanılan iğneler.
Ülkemizde özellikle koronavirüs döneminde önlem amaçlı kullanılan ve zorunluluk hale gelen BionTech aşısı çoğu kişide yan etkisini gösterdi. Maalesef bu etkilerin çoğu özellikle genç yaşta ölümle sonuçlanırken, kalp rahatsızlığı gibi bir çok ciddi hastalığa da davetiye çıkarttı.
Bu olayın ne kadar üstü kapatılmaya çalışılsa da, bir şey olmadığı iddia edilse de Almanya'da Covid-19 aşısının neden olduğu iddia edilen yan etkilerle ilgili olarak BioNTech şirketine karşı dava açıldığını biliyor muydunuz?
Ya da Amerika’da yayınlanan ve aşı sonrası meydana gelen olumsuz olaylar- zararlı yan etkiler hakkında bilgi toplayan gözetim programı VAERS’ın tehdide uğradığını?
Türkiye’ye değinmiyorum bile. Artık ülkece o kadar koyunlaşmış durumdayız ki, kimse ne bir konu araştırayım ne bir bilgi edineyim kafasında değil. Bizim ülkemizde mantık, yetkili kişi ne derse o mantığı.
O zaman size bir cevap hakkı doğdu. Peki siz bu aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…
Yorumlar
Whatsapp Kanalı
Trend Haberler
1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi belli oldu! Banka banka güncel kazanç tablosu
200 bin kilometreyi aşsa da pes etmiyorlar: İşte en sağlam 5 dizel motor
1 milyon TL’nin aylık getirisi değişti: Banka banka yeni mevduat faizleri
Karacasu'da 2 yaşındaki bebek sulama göletine düştü: Ekiplerden 2 saatlik hayat mücadelesi
Karacasu’ya iniş yapan iki helikopter merak konusu oldu: Vatandaşlar maç izler gibi izledi
Nazilli'de ortalık savaş alanına döndü; 2 ağır yaralı
Aydın'da mirasçılar aranıyor! Başvuru olmazsa miras devlete kalacak
500 bin TL’nin 32 günlük getirisi belli oldu: Banka banka mevduat kazancı
Aydın'da veliler ayaklandı: Duruma tepki gösterdiler
Karacasu'da feci kaza: 1 ölü ,2 yaralı
Resmi İlanlar