Cumhuriyet Mahallesi Körfez Caddesi’ndeki numara 42’deki 550 metrekarelik bir alanda hizmet veren Özel Bir İnci Gündüz Bakımevi, 17 kişilik kadrosuyla yılın 12 ayı haftada 5 gün eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Çocuklara en iyi şartlarda eğitim imkanı sunan Özel Bir İnci Gündüz Bakımevi, satranç, İngilizce, halk oyunları, akıl oyunları, dikkat güçlendirme, jimnastik, tenis ve yüzme dersleri ile çocukların fiziksel, zihinsel, sosyal ve duygusal olarak gelişimlerine katkı sunuyor.

Egitim Dunyasinda Fark Yaratan Bir Inci Kres Ve Gunduz Bakimevi 494090 6414174167C9E7Bb6A29B58874449657

“HUZUR DOLU BİR ORTAMDA HİZMET VERİYORUZ”

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Uzmanlığı, Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü, Sırbistan Yeni Pazar Novi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümleri’nde eğitim hayatını başarıyla tamamlayan Özel Bir İnci Gündüz Bakımevi’nin sahibi Fadime Demir, çocukların ve ailelerin mutlu olması için tüm gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 2012 yılında hizmete açtıkları Özel Bir İnci Gündüz Bakımevi’nin yoluna emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Demir, “Özel Bir İnci Gündüz Bakımevi olarak gücümüzü sevgiden alarak yıllardır tecrübeli kadromuz ile gelecek nesiller için aile gibi ve huzur dolu bir ortamda hizmet vermekteyiz. Amacımız, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının izinden giden, çağdaş, kültürüne sahip çıkan, Türkçe’yi en iyi şekilde ifade edebilen sosyal-duygusal, bilişsel, dil, fiziksel gelişim ve sağlık, değerler alanlarını en iyi şekilde tamamlamış, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.” dedi.

Egitim Dunyasinda Fark Yaratan Bir Inci Kres Ve Gunduz Bakimevi 494090 F754Ea57Dffce5B8D0B6Df6216198Bc4-1

“FERAH VE HİJYENİK ORTAMDA EĞİTİM İMKANI SUNUYORUZ”

Hijyenden asla ödün vermediklerini kaydeden Demir, “Toplam 100 öğrenci kapasiteli kreşimizde değerli çocuklarımıza geniş, ferah ve hijyenik ortamda eğitim imkanı sunuyoruz. Verdiğimiz eğitimlerle çocuklarımız hem bilimsel becerilerini geliştiriyor hem sosyalleşiyorlar hem de dil konuşma becerilerini arttırıyorlar. Kreşimizde 6 aktif sınıf, uyku odası, oyun odası, oyun bahçesi, çok amaçlı salon, mutfak ve yemekhane gibi modern ve donanımlı alanlardan oluşan kreşimizde çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim alması için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Koçarlı’daki okulun İklim Değişikliğinde Yeşil Hesaplamalar Projesi ilgi gördü Koçarlı’daki okulun İklim Değişikliğinde Yeşil Hesaplamalar Projesi ilgi gördü

Egitim Dunyasinda Fark Yaratan Bir Inci Kres Ve Gunduz Bakimevi 494090 7F0314954Bb09B085Be90F5A733564Bc

EN YAYGIN EĞİTİM MODELLERİ UYGULANIYOR

Günümüzde eğitimin en önemli yaş diliminin okul öncesi olduğunu kaydeden Demir, “Beynin yüzde 70’i bu dönemde gelişmekte olup, kişiliğin temelleri bu dönemde atılmaktadır. Bu nedenle okul öncesinin önemi daha fazla kavranmakta ve okul öncesine başlayan öğrenci sayısı her geçen gün artmaktadır. Okul öncesi eğitimde yaygın olarak kullanılan eğitim yaklaşımlarının en önemli üç tanesi ise Montessori, Waldorf ve Reggio Emilia olarak biliniyor. Bu yaklaşımları temel alarak okulumuzda öğretim yöntem ve tekniklerimizi belirlemekte ve uygulamaktayız. Eğitim yaklaşımları, öğrencilere öğrenme deneyimi sunma biçimlerini ve pedagojik prensipleri ifade etmektedir. Okul öncesi eğitimde kullanılan farklı yaklaşımlar küçük yaştaki öğrencilerin, öğrenme biçimlerini ve gelişim ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarlanmaktadır.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ