Aydın’ın Germencik ilçesinde Belediye Başkanı Burak Zencirci’nin girişimleri sonucunda doğalgaz altyapı çalışmaları hızlandı. Başkan Zencirci, büyük bir titizlikle yürütülen doğalgaz altyapı çalışmalarında, önemli bir aşamaya geldiklerini söyledi.

Germencikli hemşehrilerine de sorumluluk düştüğünü belirten Zencirci, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Evsel doğalgaz bağlantılarının bir an önce tamamlanması gerekmektedir. Gaz bağlantılarınızı gerçekleştirmenizin bireysel konforunuzu sağlamasının yanı sıra aynı zamanda ilçemizdeki üst yapı çalışmalarının da hızla ilerlemesine katkı sunacaktır. Bu sayede yol ve diğer üstyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapacak, zorunlu haller dışında bozulmasına asla müsaade etmeyerek sağlıklı, sorunsuz ve güçlü bir şekilde tesis etmiş olacağız.”

Germencik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlandı Germencik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlandı

Vatandaşların ekonomik durumunu da gözeterek, abone bağlantı bedeli ile ilgili doğalgaz firmasıyla görüştüklerini anlatan Zencirci, yaptıkları görüşmede 4 bin 182 lira 38 kuruş olan abone bağlantı bedelinin ağustos ayına özel olarak 5 taksitte ödemesi ile ilgili mutabakata vardıklarını sözlerine ekledi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ