Toplantıya, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı ve EFESİAD önceki dönem Başkanı Coşkun Cerit, EFESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cem Yıldırım, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Senem Barut, Çellist, Besteci ve yapımcı Melih Selen ve Aydın Genç İş İnsanları Derneği üyeleri ve konukları katıldı.

Efeler Belediyesi’nden katı atık ücretlerine zam Efeler Belediyesi’nden katı atık ücretlerine zam

KARŞILIKLI İSTİŞARE YAPTILAR

Toplantıda AYGİAD üyeleri, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ile sohbet ortamında fikir alışverişinde bulundu. Tralleis Kazı Başkanı Prof. Dr. Murat Çekilmez, devam eden kazı çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. AYGİAD üyeleri ve iş insanları kazı çalışmalarına ne gibi katkıları olacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Çellist, Besteci ve yapımcı Melih Selen, Tralleisli Seikilios Ağıtı hakkında detaylı bilgi verdi. Anatoria Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Kurucu ortağı Zeynep Aydoğan, AYGİAD üyelerine devletin sağladığı hibe ve destek programı hakkında sunum gerçekleştirdi.

2 2 232 2 2 2

ÜÇ GÖZLER’DE DANS GÖSTERİ OLACAK

AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Cerit yaptığı konuşmada, AYGİAD’ın önümüzdeki günlerde yapacağı proje hakkında bilgi verdi Corendon Turizm ve Corendon Havayolları Ortaklarından Yıldıray Karaer’in konuk olarak katılacağı geniş bir kitleye başarı hikayesini anlatacağı girişimlere önem veren girişimcilerle buluşturacağı panel düzenleyeceklerini ve sonrasında Üçgözler önünde klasik müzik dinletisi ve dans gösterisi olacağını belirtti. Cerit, bu vesile ile toplantıya katılan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’e, Tralleis Kazı Başkanı Prof. Dr. Murat Çekilmez’e, üye ve konuklara teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ