Başkan Avşar ve yönetimi, üyelerini yine fuara götürdü Başkan Avşar ve yönetimi, üyelerini yine fuara götürdü

Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nde gözler olağan genel kurula çevrildi. 2025 yılı ocak ayında yapılması planlanan genel kurul öncesi AGC Başkanı Ferdi Uzun, adaylığıyla ilgili kararını verdi. Başkan Uzun kongrede aday olmayacağını açıkladı.

"BAŞARDIĞIMIZA İNANIYORUM"

Aday olmayacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Uzun, şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşık 3 yıl önce kıymetli meslektaşlarımın teveccühü ile Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı gibi onurlu bir göreve seçilmiştim. Göreve geldiğim süre içerisinde en çok önemsediğim konu; kurumsal ve özellikle genç arkadaşlarımızın sıkça kullanabileceği bir binaydı. Bununla birlikte İletişim Fakültesinde eğitim gören gazeteci adaylarının da “saha” tecrübesi kazanmaları konusunda üniversitedeki hocalarımızla iyi bir diyalog kurmayı hedefledik.

Çok şükür ki bunu başardığımıza inanıyorum. Bir yandan sahada gazetecilik yaparken bir yandan da başkanlığı yürütmeye çalıştım. Çok fazla kan kaybeden mesleğimizin etik ve ahlaklı bir şekilde olabilmesi hususunda gayret gösterdik. Eksiğiyle fazlasıyla bir yol aldık. Benimle birlikte yol yürüyen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nasipse 2025 Ocak ayında bir kongremiz olacak. Bu kongremizde aday olmayacağımı şimdiden belirtmek istiyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ