Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, halk toplantısında vatandaşlarla biraraya geldi. Belediye meclis salonunda yapılan toplantı öncesinde Başkan Gençay toplantıya katılan tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Baskan Gencaya Halk Toplantisinda Buyuk Ilgi 484152 A6Ca9Bd6Ce12Da351670A33Cb9Fea00E

“HEM CİNSLERİNDEN GENÇAY’A HEDİYE YAĞMURU”

Toplantıya katılan bir kadın, Gençay’a el işi nazarlık kolyesi hediye etti. Bir başkan kadın ise Başkan Gençay’a yöresel çeki hediye ederken, bir kadın ise kendi yaptığı zeytini takdim etti. Başkan Gençay kendisine zeytin vererek Didimli kadınlar 25 yıl öncesine varan dostluğundan bahsederek, “Ben kendisiyle Atatürk ilkokulunda okul aile birliği başkanı iken tanışırım. O zaman çeşitli meslek grubundan kadınların da katılımıyla 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü için etkinlik yapmıştık. Kendisi orada şunu demişti; hiç unutmam “Yediğiniz zeytinde biz varız; kolunuz yaralandığında kullandığınız pamukta biz varız ama biz kadınlar bir yerlerde yokuz.” Demişti. Şimdi ise biz onların yerine buralardayız.” dedi. Toplantıya katılan katılımcılardan birisi kitabını, bir diğeri ise getirdiği yöresel tadımlıkları ikram etti.

Didim Kent Konseyi’nden tepki: "Vakıflar arazisi halkın kullanımına açılmalı" Didim Kent Konseyi’nden tepki: "Vakıflar arazisi halkın kullanımına açılmalı"

Baskan Gencaya Halk Toplantisinda Buyuk Ilgi 484152 06Bcb21Aafb48De66341Adc30412C50E

Başkan Gençay yönetim olarak halkla iç içe, sorunları ilk ağızdan dinlemek adına birlikte olmaya devam edeceklerini belirterek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Toplantıda sokak hayvanlarının durumu, kısırlaştırma ve barınma sorunu, sokak aralarının temizliği, bozulan yolların tamiri ve ilaçlama gibi bölgesel bazlı sorunlar aktarılırken, Başkan Gençay yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Baskan Gencaya Halk Toplantisinda Buyuk Ilgi 484152 26783491Edcd9Cb394D4E1Cb3F667926

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN