Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve beraberindeki CHP’li belediye başkanları, tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Aydın halkının yanında olarak gönülleri fetheden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP’li belediye başkanlarıyla birlikte öğle yemeğinde buluştu.

AK Partili Akkuş paylaştı; “Görevimin başındayım” AK Partili Akkuş paylaştı; “Görevimin başındayım”

VATANDAŞLA İÇ İÇE

Başkan Çerçioğlu ve belediye başkanlarının öğle yemeği için tercihi Büyükşehir Belediyesi’nin dar gelirli vatandaşlara destek için hizmete açtığı restoran oldu. Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı’da yer alan restorana gelen Başkan Çerçioğlu ve belediye başkanları, dar gelirli vatandaşlara 75 lira gibi uygun bir fiyattan sunulan 4 çeşit yemeğe sahip tabldot menüyü, vatandaşlar gibi sıraya girerek aldı. Restoranda masaya oturarak yemek yiyen Başkan Çerçioğlu ve belediye başkanları, adeta “vatandaşla aynı sofradayız” mesajı verdi.

Baskan Cercioglu Ve Baskanlar Yine Bir Arada Halkla Ic Iceler Vatandasla Ayni Sofradayiz Mesaji Verdiler 508541 518666De756D71295665553Db043Dec5

ÇERÇİOĞLU’NDAN “HİZMETE DEVAM” MESAJI

Vatandaşlarla iç içe olan, sofrada bile vatandaşı yalnız bırakmayan Çerçioğlu ve beraberindekiler, halkçı bir yönetim anlayışını yine gözler önüne serdi. Yoğun ilgi gören restoranda bulunan vatandaşlar, büyük bir mutluluk yaşayarak kendilerini yalnız bırakmayan Çerçioğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Çerçioğlu, başkanlarla yemekte buluşmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Efeler Belediye Başkanımız Sayın Anıl Yetişkin, Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Tetik, Söke Belediye Başkanımız Sayın Mustafa İberya Arıkan, Germencik Belediye Başkanımız Sayın Burak Zencirci, Çine Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kıvrak, Karacasu Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Büyükyapıcı ve Efeler İlçe Başkanımız Sayın Vasıf Süha Bayırlı ile birlikte Kent Lokantamızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kentimize her alanda birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Baskan Cercioglu Ve Baskanlar Yine Bir Arada Halkla Ic Iceler Vatandasla Ayni Sofradayiz Mesaji Verdiler 508541 0A05C9865104034E2246F3A795Fb97Ef

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORLAR

Aynı zamanda Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin dar gelirlere destek için hizmete açtığı bu restoranında yemek yiyerek çıkan tüm ürünlerin sağlıklı, kaliteli ve güvenilir olduğunu bir kez daha kamuoyuna gösterdi. Öte yandan Başkan Çerçioğlu, CHP’li belediye başkanlarıyla sık sık bir araya gelerek de başkanlarla uyum içerisinde çalıştığını da yine ortaya koydu. Birlik ve beraberlik içerisinde ‘hizmete devam” mesajını da veren Çerçioğlu, hem vatandaşa hem de ilçe belediye başkanlarına büyük güven veriyor. İlçe belediyelerine her zaman destek olan Çerçioğlu’nun başkanlarla uyum içerisinde çalışması da Aydın halkını mutlu ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ