Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Odası, üyelerini ücretsiz olarak fuarlarla buluşturmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok fuarda yerini alan oda üyeleri, son olarak 27 Ekim Pazar günü İzmir’de 4’üncüsü düzenlenen Kuaför, Güzellik, Kozmetik, Estetik ve Berber Fuarı’na katıldı. Serhan Avşar başkanlığındaki Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Odası’nın katkılarıyla fuara katılan üyeler, meslekleri ile ilgili yeni trend ve modaları, ürünleri yerinden takip etme fırsatı buldu.

Kuaforler 515434 10A08147540B3880Dea431A88Daf6D98

Denizköylüler kavşağa sinyalizasyon istiyor Denizköylüler kavşağa sinyalizasyon istiyor

KATILIM YOĞUN OLDU

Fuarda onur konuğu olan Başkan Avşar, fuar gezisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fuarın oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Avşar, “Üyelerimizin yoğun ilgi ve katılımı ile 27 Ekim pazar günü, 4. İzmir Kuaför, Güzellik, Kozmetik, Estetik ve Berber Fuarı’na üyelerimizin mesleki bilgi, becerilerinin arttırılması, sektördeki yenilik çalışmalarının yerinde görülmesi, kullanılan makineler ve ürünleri görmeleri ve bilgi sahibi olması, mesleğinde sektörde olan tedarikçi firma yetkilileriyle iletişim kurması amacıyla, odamız ücretsiz olarak gezi düzenleyerek, fuar gezilerine bir yenisini daha ekledik.

Kuaforler 515434 6D3F368Eb0Fcec3Bc72438Cada7E8275

Gezi programı doğrultusunda fuar alanında, hemen hemen her stantta uğrayarak, üyelerimize detaylı bilgiler aktarılması sağlanmış, gezimiz daha verimli bir hal almıştır. Hedeflediğimiz ve arzuladığımız şekilde üyelerimizin meslekleri ile ilgili yeni trend ve modaları, ürünleri yerinde görmesi sağlanmıştır.” dedi.

AVŞAR VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Fuar gezilerine önem verdiklerini kaydeden Başkan Avşar, “Fuar gezilerini, üye işletmelerimizin potansiyel gelişimine etki ederek, müşterileri ile iletişimine, marka farkındalığını ve imajlarını geliştirmelerine, yeni iş fırsatları yaratmalarına ve sektördeki işletmeleri tanımalarına olanak tanıması açısından fuar gezilerini büyük bir fırsat olarak görüyorum. Bu yüzden fuarları yakından takip ediyorum, yakın illerde düzenlenen fuarlara üyelerimizin ücretsiz bir şekilde katılmalarını sağlayacak şekilde organizasyonlar düzenliyoruz. Fuar gezilerimiz devam edecek. Bizlere eşlik eden, değerli üyelerimize ve misafirperverlik gösteren firmalarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kuaforler 515434 21Aaef3D001F44313Aeff8Ae50D9F95A

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Odası üyeleri, fuar gezisi için Başkan Avşar ve yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ