Aydın’da eğitimde marka kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji, yeni eğitim-sezonu için kapılarını açıyor. Anaokulundan üniversiteye kadar sunduğu tüm hizmetlerle bir eğitim yuvası olan Bahçeşehir Koleji, Aydın’da bu yıl da öğrenci ve velilerin tercihi oldu. Yeni sezonda da öğrencilere değer katarak geleceğe hazırlayacak olan Aydın Bahçeşehir Koleji, yeni döneme en iyi şekilde hazır olarak giriyor.

Yeni dönem öncesinde Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, açıklamalarda bulundu. Eğitim-öğretim sezonuna hazır olduklarını kaydeden Güngör, “Biz bu sene 17’nci yılımıza başlayacağız. Bahçeşehir’in tüm Türkiye’de 200’e yakın şubesi var. Biz ilk açılan 7’nci okuluz. Bahçeşehir içerisinde en kıdemli okullardan birisiyiz. Bahçeşehir Koleji’nin en büyük artısı kurumsallığı. Kurumsal bir okul olmamız nedeniyle biz birçok yeni sisteme önceden hazırlıklıyız. Yeni sisteme geçmeden önce de hazırlığı yapılıyor. Bizim anaokul, ilkokul, ortaokul ve lisemizin yanında üniversitemiz de var. Yurt dışında da üniversitelerimiz var. Üniversitelerimizdeki uzman kadromuz gündemi, güncel eğitim politikalarını yakından takip ediyor. Buna göre de öğrencilerin her yıl eğitim-öğretim müfredatını, içeriklerini, yayınlarını yenileyerek bizlerle paylaşıyor. Böylelikle bizler de Aydın’da Bahçeşehir Koleji’ni seçen öğrenci ve velilerle yeni eğitim-öğretim yılına her zaman avantajlı başlıyoruz.” diye konuştu.

CHP’li Atlı, okullardaki temizlik personellerinin sorunlarına dikkat çekti CHP’li Atlı, okullardaki temizlik personellerinin sorunlarına dikkat çekti

Bahcesehir Koleji Yeni Egitim Ogretim Sezonuna Hazir 501910 30C15A9647F55874Dade8Bacc4529Da9

“ÇOK İYİ İNGİLİZCE EĞİTİM SİSTEMİMİZ VAR”

Kaliteli bir eğitim imkanı sunduklarını ifade eden Okul Müdürü Güngör, “Biz her zaman şunu söylüyoruz. ‘Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır.’ sözünden hareketle yaptığımız işte en iyisini vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda kurumsallığın getirdiği avantajlar tüm Türkiye’de standart bir eğitim-öğretim içeriği ve müfredatı veriyoruz. Bu bizim için çok önemli bir artı. Çok iddialı yabancı dil eğitimimiz var. Okul öncesinden itibaren öğrencilerimize İngilizce eğitimi veriyoruz. İlkokul ikinci sınıftan itibaren ikinci yabancı dil Almanca ile devam ediyoruz. Amacımız öğrencilerimizi mümkün olduğunca İngilizce’ye maruz bırakarak, yaparak yaşayarak çocukların hayatına dil becerilerini kazandırmak istiyoruz. Öğrencilerimize o dille hayatın içerisinde bütünleştirmek istiyoruz. Bu noktada çok iyi bir İngilizce eğitim sistemimiz var.” şeklinde konuştu.

Bahcesehir Koleji Yeni Egitim Ogretim Sezonuna Hazir 501910 3037F0Ba1Ee1795B43999174Def60Ae1

“BAHÇEŞEHİR, EĞİTİM YUVASI”

Bahçeşehir Koleji’ndeki öğrencilerin kendi okullarından mezun olduğunda üniversiteye girişte çok ciddi bursluluk avantajları olduğunu kaydeden Güngör, “Bu bakımdan Bahçeşehir Koleji tam bir eğitim yuvası. Öğrencilerimizin eğitimlerini yurt dışında sürdürebilmelerine yönelik de Bahçeşehir’in Kanada, Amerika, Almanya, İtalya’da Türki Cumhuriyetler ve Kıbrıs’ta yine lisans yüksek lisans düzeyinde eğitim-öğretim yerleşkeleri var. Öğrencilerimiz rahatlıkla buraları tercih edebiliyorlar. Tabi ki bu kadar çalışmanın karşılığında başarı bizim için çok önemli bir kriter. Biz bu sene 8’inci sınıflarda sınava giren öğrencilerimizi iki tane tam puanlı Türkiye birincisi çıkarttık. İki öğrencimiz, sadece 500 tam puanlı öğrencilerin yerleştiği İstanbul Erkek Lisesi’ne yerleşti. Bunun yanında yüzde 0,01 ile yüzde 1’lik dilim arasında 8 öğrenci, yüzde 1’den 2’ye kadar olan dilimde 15 öğrencimiz oldu. Hem bireysel hem de kitlesel başarıda çok ciddi başarı oranı yakaladık. Bu bizim için çok büyük bir gurur kaynağı. Ayrıca 3 öğrencimiz de bu sene Avrupa ve Amerika’da toplam 10 tane üniversiteden kabul aldı. Öğrencilerimizin bu üniversiteleri gitmesi yolunda önemli rehberlik çalışmaları yaptık ve bunun da karşılığını çok güzel bir şekilde aldık.” ifadelerini kullandı.

Bahcesehir Koleji Yeni Egitim Ogretim Sezonuna Hazir 501910 E4F1Bb5F8Ac28F68Ea09Ea6Be5F2De08

“BİZ HER ŞEYE EĞİTİM GÖZÜYLE BAKIYORUZ”

Fiyatların önemli bir konu olduğunu ancak en önemli konu olmadığını dile getiren Güngör, “Aydın’da Bahçeşehir Okulları toplam bin 500 öğrencimize 500’e yakın çalışanımızla hizmet veriyoruz. Bizim yaptığımız iş çok kutsal bir iş. Çünkü birilerin hayatın dokunmaya çalışıyoruz. Velilerimiz çocuklarını özel okullara yazdırırken tabi ki fiyat önemli bir kriter ama fiyatın yanında eğitim-öğretim içeriği, personel kalitesi, okulun yeterliliği, okulun geçmiş tecrübeleri, okul eğitim üzerine mi çalışıyor yoksa otomotiv, inşaat, sanayi gibi farklı iştirakleri var mı ? Biz her şeye eğitim gözüyle bakıyoruz. Biz çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Aydın’daki çocuklarımızı tüm dünyaya hazırlayarak Avrupa ve Amerika’ya gönderiyoruz.” dedi.

Bahcesehir Koleji Yeni Egitim Ogretim Sezonuna Hazir 501910 70B0219Dc649B3C5B8479F364Daea95F

“AİLELER BİZLERDEN DESTEKLERİNİ ESİRGEMESİNLER”

Öğrenci ve ailelere de çağrıda bulunan Güngör, ““Benim ailelerden en büyük dileğim, bize destek olmaları. Çünkü eğitim tek başına bir ailenin ya da tek başına bir öğrencinin ya da tek başına bir okulun gerçekleştirebildiği bir olgu değil. Eğitim bir süreçtir, hayattır, bir yaşanmışlıktır. Bu yaşantının içerisinde biz eğitimciler olarak en büyük desteği her zaman ailelerden alırız. Ailenin bize sağladığı destekle öğrenciyi geleceğe hazırlamak anlamında en büyük katkıyı sağlarız. Burası bir okul ama bir okuldan öte, bir aile, bir ev. Çocuklar evde ailelerinin bize yansımaları. Çocuklar, bize ailelerinin emaneti. Biz o emaneti onlardan aldığımız destekle onların katkılarıyla en iyi şekilde hayata hazırlamaya çalışıyoruz. Bu yüzden bizlerden desteklerini esirgemesinler.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ