Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) ile Şekerbank arasında Ahilik Haftası kapsamında esnafa özel bir kampanya için protokol imzalandı. Aydın’da 82 oda ve yaklaşık 50 bin esnafın bağlı olduğu AYESOB, esnafın yüzünü güldürecek bu anlaşmayla, Şekerbank’ın sunduğu avantajlı fırsatlardan faydalanma imkanı sunuyor.

48 AYA KADAR VADE SEÇENEĞİ

Protokol kapsamında Şekerbank, Ahilik Haftası’na özel başlattığı kampanya kapsamında esnafa 3 ay ana para ödemesiz ve 48 aya kadar vade seçeneği sunarken, düzenli ödeme yapan esnafa 1 ay taksit erteleme fırsatı tanıyacak. Bankadan yapılan açıklamada, esnafın finansal yükünü hafifletmeye yönelik kampanyada ayrıca POS cihazı kullanımında 3 ay boyunca masraf alınmayacağı, EFT/havale ve FAST işlemlerinin ise ücretsiz sunulacağı belirtildi.

Ayesobtan Esnafa Nefes Aldiracak Protokol 506968 324Dab2Badbb90Effe66B4C569576768

25 YAPRAKLI ÜCRETSİZ ÇEK KARNESİ İMKANI

Kampanya dahilinde, esnafa 25 yapraklı ücretsiz çek karnesi sunulacak ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) logolu kredi kartı için 1 yıllık kart aidatı muafiyeti sağlanacak. Şekerbank, esnafa özel sunduğu bu imkanlarla Ahilik kültürüne katkıda bulunmayı amaçlıyor.


ŞEKERBANK’A TEŞEKKÜR

Birlik binasında düzenlenen protokol imza törenine, AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Başkanvekili Uğur Anbarlı, Genel Sekreter Banu Taşçı ile Şekerbank Aydın Şubesi Müdürü Rüstem Şahin katıldı. Ayrıca, İşletme ve Esnaf Bankacılığı Yöneticileri Uğur Tüzün ve Merve Tekin de törende hazır bulundu. Törende Müdür Şahin ile protokolü imzalayan Başkan Künkcü, esnafın her zaman yanlarında olan ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Şekerbank'a teşekkür etti.

Ayesobtan Esnafa Nefes Aldiracak Protokol 506968 9913Df0820Bba96Fa1B3581D87D4853D

Karacasu elmasıyla fark yaratıyor: Yeni sezon için hasat başladı Karacasu elmasıyla fark yaratıyor: Yeni sezon için hasat başladı

ESNAFA ÖNEMLİ DESTEK

Bu protokolün Aydın esnafına hayırlı olmasını dileyen Künkcü, "Bu kampanya, esnafımızın nakit akışını kolaylaştırmak ve ödeme yükünü hafifletmek adına büyük bir fırsat sunuyor. Şekerbank ile imzaladığımız bu protokol, Ahilik kültürünün önemini bir kez daha vurguluyor" dedi. Aydın esnafı için Şekerbank ile yapılan bu işbirliği, esnafın finansal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir destek sağlayacak. Ahilik Haftası’nda yapılan bu anlaşma, esnafa rahat bir nefes aldıracak pek çok fırsatı beraberinde getiriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ