Aydın'da il birincileri belli oldu Aydın'da il birincileri belli oldu

ASTAD, derneğin kuruluşu ve gerçekleştirecek oldukları çalışmalarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Aydınsporumuzun amatör liglere düştüğü 2009 yılından bu yana, dönemsel yönetimlerin yanlış stratejik planlamalarına, şehrin önde gelenlerinin şehrinin kulübüne olan ilgisizliğine, her fırsatta Aydınsporlu olduğunu dile getirip Aydınspor’un başarısız olması için ekstra çaba gösterenlere, Aydınspor’a gönül veren taraftarlar olarak tahammül edememe noktasına gelmiştir.”

“ARTIK BEKLEMEYECEĞİZ”

Açıklama şu şekilde devam etti: “Aydınspor’a yeterli destek verilmiş olsaydı bu şehir stadyumsuz kalmazdı, tesissiz kalmazdı, esnafı kan ağlamazdı, uyuşturucu kullanım yaşı ilkokul seviyelerine kadar düşmezdi. Aydın’ın yerel yönetimleri spora ve sporcuya destekte yetersiz ve pısırıktır. Herhangi bir baskıyla karşı karşıya kalmadıkları için bu şekilde yollarına yıllarca devam etmişlerdir. Bir şehrin futbol takımının başarısı, o şehrin gelişmişliğini gösterir. Yıllarca komşu illerin gelişmişlik seviyelerini gıpta ile izledik. Artık başkalarını izlemek istemiyor, Aydınımız ve Aydınsporumuz için olumlu şeylerin gerçekleşmesini istiyoruz. Yıllarca bekledik, olmadı. Artık beklemeyeceğiz! Aydın’ın önde gelenlerinin bizleri görmemezlikten gelemeyeceklerini bildiğimizden dolayı Aydınspor Taraftarlar Derneği’ni bugün itibariyle kurmuş bulunmaktayız. Aydınspor’un reklam panosu gibi kullanılmaması ve gönülden destekleyenleri kulübümüzle olan bağını arttırmak için yola çıkıyoruz. Bizler ellerimizi bu ağır taşın altına soktuk. Hep birlikte, güçlerimizi birleştirerek bu olumsuzluğun yükünü ortadan kaldıracağız.”

Aydinspor Taraftarlar Dernegi Kuruldu 502023 A28A8Dcb68Dd0C92B07Eba2C42920Ecb

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

ASTAD açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Her Aydınlının özlemle eski günleri andığını, hala ilk günkü gibi koyu Aydınspor taraftarı olduğu söylemlerini duyuyoruz. Bu sarf edilen cümlelerin sözde kalmamasını sağlayacağız. Özellikle bu kişilerin kapılarına gidecek, Aydınsporumuzun başarısı için maddi ve manevi desteklerini isteyeceğiz. Kimlerin gerçekten Aydınsporlu olduğunu sınayacağız. Kamu kurumlarını, şehrimizden kazancını sağlayan fabrikaları, işletmeleri tek tek ziyaret edeceğiz. Az-çok fark etmeksizin herkesin desteğini almak için çabalayacağız. Randevu taleplerimizi, konuşulanları, verilen ve verilmeyen sözlerin/desteklerin hepsini resmi web sitemiz www.astad.com.tr’de yayınlayacağız. Belli zaman sonra bu sistemimiz öyle bir seviyeye gelecek ki, resmi sitede olumlu paylaşımını görmek isteyen kişiler bizden randevu isteyecek, Aydınsporumuza destek vereceklerdir. Yalnızca Aydınsporumuz için değil; hemşehrimizin, sokakta yaşayan can dostlarımızın, doğamızın; kısacası gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan Aydınımızın menfaati için var gücümüzle çalışacağız. Ölü toprağı serilmiş olan Aydınımızı yeniden canlandıracak, eski günlerdeki gibi coşkulu dönemlerimize geri döneceğiz. “Aydınspor eskiden...” ile başlayan cümleleri bitirecek, “Aydınspor’un geleceği” ile başlayan cümleler kuracağız. Bunu sadece Aydınspor Taraftarlar Derneği olarak bizler değil, tüm Aydınlılar ve Aydınspor’a gönül veren tüm taraftarlar olarak gerçekleştireceğiz. 09/09’da, Aydın için özel olan bu tarihte sizlere kendimizi tanıtmaktan gurur duyuyor, Aydınsporumuza ve Aydınspor Taraftarlar Derneğimize desteklerinizi bekliyoruz.”

Özgen Zenciroğlu başkanlığındaki Aydınspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulunda görev dağılımı da gerçekleştirildi. Kamil Kazankaya Başkan Yardımcısı, Mustafa Karakaş Sekreter Gökhan Yördem Sayman olarak görev yaparken Alper Uçar, Eray Karaca, Onur Sezgin ve Selahittin Aydoğdu ise yönetim kurulu üyesi olarak çalışma üretecek.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ