Aydın’ın Efeler ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Zübeyde Hanım Anaokulu, yeni bir başarıya imza attı. Fuat Dündar’ın Okul Müdürü olarak görev yaptığı Efeler Zübeyde Hanım Anaokulu’nda Okul Öncesi Öğretmeni Nafiye Sıcacık, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın düzenlediği yarışmaya katıldı.

Screenshot 3-12

Screenshot 2-12

Screenshot 1-10

DÜNYADA 17 ÖĞRETMEN ALDI

Çöp, atık, geri dönüşüm, su, enerji ve tüketim alışkanlıkları konusundan çalışma yürüten Sıcacık’ın hazırladığı proje, ödüle layık görüldü. Dünyada 17 öğretmene verilen ödülün sahibi olan Sıcacak, elde ettiği başarıyla Aydın’ın gururu oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Okul Müdürü Fuat Dündar’la birlikte kendisini ziyaret eden Sıcacık’ı başarısından dolayı tebrik etti.

Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak

DÜNDAR’DAN SICACIK’A TEBRİK

Başarısından dolayı Sıcacık’ı kutlayan Okul Müdürü Dündar, "Öğretmenin aktif olarak en az 5 yıldır Eko-Okullar Programı koordinatör öğretmeni olarak görev yapıyor olması ve öğretmenin görev aldığı okulun Yeşil Bayraklı bir Eko-Okul olması ön koşullarıyla başvuruların alındığı Uluslararası FEE Öğretmen Ödülleri Yarışması’na okulumuz öğretmeni Nafiye Sıcacık da katıldı. Kıtalararası 176 öğretmenin aday olduğu yarışmada okulumuzda yedi yıldır Eko-Okul koordinatörlüğü yapan okulöncesi öğretmeni Nafiye Sıcacık bu kapsamda yaptığı özverili çalışmalar ile ödüle layık görüldü. Başarısından dolayı öğretmenimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ