Aydın SES Gazetesi'nden Mehmet Kavas'ın haberine göre, Aydın’ın Efeler ilçesindeki Gıda Çarşısı’nda hizmet veren Silver Gıda, sektörde 10’uncu yılını kutluyor. Salih Gümüş’ün sahibi olduğu Silver İçecek Gıda A.Ş. kurulduğu ilk günden itibaren kaliteli hizmet anlayışıyla sektöre damga vurdu. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet sunan Silver İçecek Gıda A.Ş. 10’uncu yıla özel kampanyalar da düzenliyor. 1 Ağustos’ta başlayan kampanyalarla Silver Gıda, müşterilerine büyük bir indirim fırsatı sunuyor.

Silver Icecek Gida As 10 Yasinda 492570 16558862D989D8959009B4475F2339Ee

GENİŞ BİR ÜRÜN POTANSİYELİNE SAHİP

Silver Gıda olarak birçok çeşit ürününün satışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Silver İçecek Gıda A.Ş. sahibi Salih Gümüş, “Özellikle paketlenmiş hazır ürünlerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Dökme ürünlerinin de satışını yapıyoruz. Kantin ve bakkaliye grubu da satıyoruz. Ekstra olarak poşet, hırdavat, plastik, meşrubat, temizlik ürünleri, ambalaj ürünlerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Silver Gıda olarak kaliteli olan ürünlerimizi, makul bir fiyattan satışını yapıyoruz.” dedi.

MÜŞTERİ AĞINI GENİŞLETTİ

Her geçen gün müşteri ağını genişleterek büyümeye devam ettiklerini kaydeden Gümüş, “Efeler, İncirliova, Germencik ve Köşk ilçe merkezlerinin yanı sıra Acarlar, Ortaklar, Umurlu, Eğrikavak ve Dalama Mahalleleri’ne hizmet veriyoruz. Bu hizmet ağımıza Söke ve Çine ilçelerini de dahil ettik. Artık Söke ve Çine’de de hizmet veren bir firmayız.” diye konuştu. Kazandıkları bütün kazancı, sektöre yatırım olarak harcadıklarını vurgulayan Gümüş, “Bizim hedefimiz, daha çok iş yapabilmek ve daha çok insanı istihdam edebilmek. Aydın ekonomisine daha çok katkıda bulunmak istiyoruz. Bu hedeflerimizin yanı sıra bir hedefimiz de ihracat yapabilmek. Bu doğrultuda girişimlerde bulunuyoruz. İlerleyen yıllarda ürünlerimizi Avrupa ülkelerine satmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Silver Icecek Gida As 10 Yasinda 492570 80C44910Afdf5C5D0A963B811A8Db10C

Camide tehlike çanları! 5 yıl önce restore edilen caminin tabanı çöktü Camide tehlike çanları! 5 yıl önce restore edilen caminin tabanı çöktü

10’UNCU YILA ÖZEL KAMPANYALAR

Silver Gıda olarak 10’uncu yıllarını kutladıklarını belirten Gümüş, “Sektörde 10’uncu yıla ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. 10’uncu yılımıza özel dev kampanyalar yapıyoruz. Kampanya sürecimiz 1 Ağustos’tan itibaren başladı ve yılsonuna kadar devam edecek. Uygun fiyatlarla satış yapan bir firma olarak kampanya döneminde de müşterilerimize büyük indirim fırsatı da sunacağız.” ifadelerini kullandı. Belirledikleri hedeflere emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Gümüş, şu anda işyerine ait 7 aracının bulunduğunu ve 14 kişiye istihdam sağladığını söyledi.

ELEK TELİ SEKTÖRÜNE GİRDİ

Başarılı iş insanı Gümüş, elek teli sektörüne de adım attı. Gıda Çarşısı’nda yer alan fabrikada elek teli satışı gerçekleştiren Gümüş, ülke genelinde birçok firmanın elek teli ihtiyacını karşılıyor. Elek teli sektöründe de olduklarını vurgulayan Gümüş, “Bu sektörde de yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki büyük firmalara elek teli satışı sunuyoruz. Bu alanda da yatırımlarımızı daha da büyütüp hem Aydın’ımıza hem de güzel ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Cemre UZUN