Private Beauty Studio, resmi sosyal medya hesabından Aydınlı kadınlara özel cazip bir duyuru yaptı. Ciltlerine ışıltı katmak ve güzellik rutinlerini yenilemek isteyen kadınlar için hazırlanan bu fırsat, büyük ilgi görüyor. Hem güzelliklerine güzellik katmak isteyenler hem de yeni deneyimler arayanlar için kaçırılmayacak bu paylaşım, Aydın'daki kadınlara hitap ediyor.

Hayallere atılan imza; İremnaz Mimarlık Hayallere atılan imza; İremnaz Mimarlık

Aydinli Kadinlara Mujde Bu Haber Sizin Icin 502053 F7D9882Ddffab99C079Eca1457405Da4

HEDİYE SEANS PARMAKLARINIZIN UCUNDA

Cilt Bakımı, koltuk altı lazer, roll shape, vacu active ve tesla slim uygulamalarının yer aldığı kampanyadan faydalanmak ise çok kolay.
Cilt bakımı, koltuk altı lazer, roll shape, vacu active ve tesla slim gibi birçok uygulamanın yer aldığı bu özel kampanyadan faydalanmak oldukça basit! Aydınlı kadınlar, bu fırsatı kaçırmamak için tek yapmaları gereken, Private Beauty Studio'nun Instagram sayfasını takip etmek. Kampanya görselinin olduğu gönderiyi beğenip, en az 4 arkadaşını etiketleyerek paylaşımda bulunmaları yeterli. Bu adımları tamamlayarak ücretsiz hediyelerine ulaşabilirler. Güzellik ve bakım dolu bu fırsatı değerlendirmek işte bu kadar kolay!

https://www.instagram.com/private.beauty.studio/

Aydinli Kadinlara Mujde Bu Haber Sizin Icin 502053 2C926477Baca191E0D9Ce4857E925044

Kaynak: HABER MERKEZİ