Efeler’in ilk kadın kasabı olarak bilinen 2 çocuk annesi 48 yaşındaki Evrim Aktaş, 5 yıl önce eski işyerinden arkadaş Murat Şahin ile birlikte ortak olarak Cuma mahallesinde kasap dükkanı açtı. Aktaş, iddiaya göre dükkanı açarken 27 yıllık eşi Murat Aktaş’tan para aldı. Murat Aktaş, iş hayatına giren eşine destek olmak tarlasını satıp bankadan kredi çekerek eşine 15 milyon lira verdi. Aktaş, ortağıyla birlikte işlettiği kasap dükkanında satılan etler için köylülerden aldıkları hayvanların borcunu bir süre sonra ödeyemedi. Piyasaya yaklaşık 3 milyon lira borç takan Aktaş, dükkanın kapısına kilit vurarak ortağı Şahin ile birlikte ortadan kayboldu.

Çerçioğlu, hünerlerini sergiledi Çerçioğlu, hünerlerini sergiledi

Aydinli Kadin Kasap Piyasaya 3 Milyon Borc Takip Kacti 511912 534C665C25C80Ce625F6674Bc6D4E6A3

“15 MİLYON ZARARA UĞRADIM”

Eşinin kaybolmasının ardından Erkan Aktaş, Esra Erol'un televizyon programına başvurdu. Kasaplık yapan eşi Evrim Aktaş’ın ortağı olan Murat Şahin ile sevgili olduğunu ve birlikte kaçtıklarını ileri süren Erkan Aktaş, eşinin iş üzerinden borçlar yaparak kendisini 15 milyon lira zarara uğrattıklarını, kredi borçlarını ödeyemediği için çok zor durumda olduğunu söyledi. Müge Anlı ise kayıp Evrim Aktaş ve ortağı Murat Şahin’in ortaya çıkmaları için çağrıda bulundu.

Aydinli Kadin Kasap Piyasaya 3 Milyon Borc Takip Kacti 511912 C92343Fdb4684Dd4C98C4D7A06B8D96E

“CAN GÜVENLİĞİM YOK”

Evrim Aktaş, Müge Anlı’nın programına Adana’dan katıldı. Ortağı Murat Şahin ile birlikte kaçtığını itiraf eden Evrim Şahin, borçların sebebinin eşi olduğunu ifade etti. Borçları yüzünden kaçtığını söyleyen Aktaş, “Dükkanda etleri satacaktım. Ancak kocamı doyuramadım. Onun yüzünden borçlandım. Köylülerden almış olduğum hayvanlardan dolayı piyasaya borçluyum. Yaklaşık 3 milyon borcum var. Ben borç yüzünden kaçtım. Can güvenliğim yok. Bu yüzden kaçmak zorunda kaldım” dedi

Aydinli Kadin Kasap Piyasaya 3 Milyon Borc Takip Kacti 511912 0E7B3E438188Eb3D949Dc7Aefcaa3F59

“SENETLERE İMZA ATTIM”

Ortağı Murat Şahin’in bir suçu olmadığını ifade eden Aktaş, “Dükkan benim üzerimdeydi. Murat Şahin’in borçları olduğu için senetlere ben imza attım. Murat Şahin’i biz batardık. Murat Şahin’e minnet borcum var. Onun benim her şeyimle ilgilendi. Et doğruyordum Murat bana yardım ediyordu. İşimiz güzeldi. Ama kocam yüzünden sürekli borçlarımız arttı, bu duruma geldim” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ