Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak

Milli Mücadele döneminde düşmana karşı büyük bir direniş gösteren Aydın’da 7 Eylül için hazırlıklar tamamlandı. Büyük bir heyecanla bekleyişin hakim olduğu Aydın, düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlama etkinlikleri sabah saat 9.30 başlayacak. Aydın Valiliği önünde başlayacak olan törende, Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı Atatürk Anıtı’na çelenk bırakacak. Ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekilecek.

Aydinin Kurtulusu Coskuyla Kutlanacak 501511 8591Df5808D91C1530Ef5C1Ef381D959

MEHTERAN VE HALK OYUNLARI GÖSTERİ SUNACAK

Akabinde program Atatürk Kent Meydanı’nda devam edecek. Üç pare top atışı yapılıp saygı duruşunda bulunacak ve İstiklal Marşı okunacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun konuşmasının ardından bayrak çeken efelere hediyeleri takdim edilecek. Günün anlamına uygun düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında başarılı olanlara ödülleri verilecek. Mehteran ve halk oyunları gösterisinin ardından Yedi Eylül Şehitler Abidesi’ne ve Çanakkale Şehitler Anıtı’na şükran ziyareti gerçekleştirilecek ve karanfil bırakılacak. Öte yandan 7 Eylül Cumartesi günü kamu kurum ve kuruluşları, işyerleri, tören alanı, bulvar ve caddeler sabah saat 08.00’den gün batımına kadar bayrak ve Atatürk posterleri ile süslenecek.

Aydinin Kurtulusu Coskuyla Kutlanacak 501511 B82861Ee4335962200Ead0177Ec8670D

BÜYÜKŞEHİR’DEN KONSER ETKİNLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Funda Arar’ı Aydınlılarla buluşturacak. Ünlü sanatçı Funda Arar, Efeler ilçesi, Atatürk Kent Meydanı’nda 7 Eylül Cumartesi günü saat 21.30’da düzenlenecek konserde sahne alacak. Aydınlılar, işgalden kurtulmanın coşkusunu, Funda Arar’ın seslendireceği birbirinden güzel şarkılarla yaşayacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydın halkını, ünlü sanatçı Funda Arar’ın konserine katılmaya davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ