Let's Do It Türkiye Aydın İl Temsilcisi Muhsin Bekir Altınkalem, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada,"Bu özel günde farkındalık yaratmak için sahalardayız ve temiz bir dünya için hareket ediyoruz. Bu noktada bizlere kıymetli destekleri olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu'na, Efeler Belediye Başkanı Sayın Anıl Yetişkin'e, Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel'e, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Cenap Fillikçioğlu'na ve Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Sayın İmran Dargın'a teşekkür ediyorum. Mottomuz şu: Tek başına, evet, bir şeyler yapabilirsin; ama hep beraber çok daha fazla şey yapabiliriz. Aydın halkını bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyoruz. Hep birlikte çevremizi temiz tutmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için el ele verelim," dedi.

Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti... Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti...

Aydinda Temizlik Seferberligi 504390 4B7Ba22D57C3730A91Baee6A737663Eb

Dünya Temizlik Günü'nün bir parçası olarak düzenlenen bu etkinlik, çevre bilincini artırmak ve toplumsal bir farkındalık oluşturmak adına büyük önem taşıyor. Tüm Aydın halkı, 20 Eylül'de düzenlenecek olan bu temizlik seferberliğine davet edildi.

Aydinda Temizlik Seferberligi 504390 060385719Be38Fee1Dbe7D84857D2250

Kaynak: HABER BÜLTENİ