Aydın Devlet Hastanesi’nde radyoloji teknisyeni olarak görevli Ülkü Seda Dönmez, rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce hastaneye kaldırıldı. Tedavisine Mersin Şehir Hastanesinde devam edilen Dönmez’in bugün sabah durumu kötüleşti. Dönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Mersin’in Tarsus ilçesinde Mali Müşavir Mustafa Dönmez 'in kızı olan Ülkü Seda Dönmez’in ölümü ailesini ve sağlık camiasını yasa boğdu. Dönmez’in cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Tarsus Şehir Mezarlığından alınarak Cinköy Mahalle Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.  

Aydınlı dağcılar, Batı Torosların en yüksek ikinci dağına tırmandı Aydınlı dağcılar, Batı Torosların en yüksek ikinci dağına tırmandı

Aydinda Saglik Camiasinin Aci Kaybi Genc Radyo Teknikeri Hayatini Kaybetti 490354 C43Aeae14E32241E391Bf1447Ec50Dd1

ŞENKUL TAZİYE MESAJI YAYINLADI
Aydın Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, kurumun sosyal medya hesabından vefat eden Ülkü Seda Dönmez için paylaştığı taziye mesajında, “Aydın Devlet Hastanesi personelimiz Ülkü Seda Dönmez’in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere severleri ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Aydinda Saglik Camiasinin Aci Kaybi Genc Radyo Teknikeri Hayatini Kaybetti 490354 Aa9Ebc5345F03Bfd495F34F2B472314A

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE