Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Aydın-İzmir otoyolunu kullanacak sürücüler için yeni bir yol durum duyurusu yayımladı. Açıklamaya göre, otoyolun 5’inci kilometresindeki Aydın Güney Kavşak Köprüsü’nde genleşme derzlerinin yenilenmesi ve betonların onarılması amacıyla çalışma yürütülüyor.

ÇALIŞMALAR 21 EKİM’E KADAR SÜRECEK

KGM’nin 11 Ekim tarihli yol durum bülteninde yer alan bilgilere göre, 9 Ekim’de başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının 21 Ekim’e kadar tamamlanması hedefleniyor.

Çalışmalar süresince otoyolun İzmir yönünde sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapalı tutulacak. Bu kesimde araç geçişleri sol ve orta şeritler üzerinden gerçekleştirilecek.

Sigara satışında yeni dönem! Bakan Memişoğlu açıkladı
Sigara satışında yeni dönem! Bakan Memişoğlu açıkladı
İçeriği Görüntüle

SÜRÜCÜLERİN DİKKATLİ OLMASI İSTENDİ

Yetkililer, çalışma alanından geçecek sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıda bulundu. Güzergâhta yaşanabilecek olası aksaklıklara karşı sürücülerin şerit düzenlemelerini dikkate alarak kontrollü ve dikkatli seyretmeleri istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ