Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda, anlamlı bir program gerçekleştirildi. Programa, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Salon girişinde yer alan “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy” temalı resim sergisinin Aydın Valisi Yakup Canbolat ve protokol heyeti tarafından gezilmesiyle başlayan programa, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edildi.

Karacasu'da Tarım Müdürlüğü halkı bilgilendirdi Karacasu'da Tarım Müdürlüğü halkı bilgilendirdi

MEKTUPLAR OKUNDU

Etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen mektup yazma yarışmasında birinci olan öğrencinin mektubunu okumasının ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gülfidan Kendirlioğlu tarafından protokol konuşması gerçekleştirildi. Kendirlioğlu’nun konuşmalarının ardından, Vali Yakup Canbolat’ın da katılımıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim ve mektup yarışmalarında birinci olan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

ÖĞRENCİLER AYAKTA ALKIŞLANDI

Ödül töreninin ardından, Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri ile 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ