Söke Adliyesi önünde gazetecilere açıklama yapan muhtar adayı Mahir Karabaş, kendisinin 267 oy aldığını, 266 oy al rakibinin ise itirazda bulunduğunu söyledi.
“BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”
İtiraz üzerime 1117 numaralı sandığın tekrar sayıldığını belirten Karabaş, şöyle devam etti:
“Bizim resmi tutanaklara ıslak imzalara olarak kayıtlı olarak gönderdiğimiz oy 263. Fakat bugün sayılan oy 261. 2 tane oyumuz yok. Bu nedenle 1 fazla oyumuz varken 2 tane oyumuz burada eksik çıktı. Şu anda mevcut duruma göre Muhtar Serdar Sarı Kurt dendi. Şikayetimiz, olayımız bu. Gerekli bütün her yere, bütün mercilere şikayetimizi, dilekçemizi vereceğiz. Bu işin peşini bırakmayacağız.”
PARTİLERDEN KARABAŞ’A DESTEK
Kayıp olan 2 oylarının bulunmasını isteyen Karabaş, “Biz hakkımızı arıyoruz. Bizim olanı almaya çalışıyoruz. Biz bunların arkasındayız. Çünkü biz 263 oy olarak teslim ettik ve 263 oy olarak teslim edilen olay burada 261 oy çıkıyor. Burada 2 oy net olarak yok. Bu iki oy nereye gitti. Bütün partililerin yetkileri de burada.” İfadelerini kullandı. 1117 numaralı sandıkta görevli İYİ Parti, AK Parti ve CHP üyeleri yaşananların kabul edilebilir bir durum olmadığını belirterek Karabaş’ın yanında olduklarını belirtti.
Aydın'da iki oy kayıp! Sonuca itiraz ettiler...
Aydın’ın Söke ilçesi Doğanbey Mahallesinde muhtar adayı, ıslak imzalı tutanaklardaki verilerde seçimleri kazanmasına rağmen seçim kurulunda sayılan pusulaları eksik çıktı. Buna göre seçimi kazanamayan muhtar adayı duruma itiraz etti.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar
Trend Haberler
1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi belli oldu! Banka banka güncel kazanç tablosu
200 bin kilometreyi aşsa da pes etmiyorlar: İşte en sağlam 5 dizel motor
1 milyon TL’nin aylık getirisi değişti: Banka banka yeni mevduat faizleri
Karacasu'da 2 yaşındaki bebek sulama göletine düştü: Ekiplerden 2 saatlik hayat mücadelesi
Karacasu’ya iniş yapan iki helikopter merak konusu oldu: Vatandaşlar maç izler gibi izledi
Nazilli'de ortalık savaş alanına döndü; 2 ağır yaralı
Aydın'da mirasçılar aranıyor! Başvuru olmazsa miras devlete kalacak
500 bin TL’nin 32 günlük getirisi belli oldu: Banka banka mevduat kazancı
Aydın'da veliler ayaklandı: Duruma tepki gösterdiler
Karacasu'da feci kaza: 1 ölü ,2 yaralı
Resmi İlanlar





