Geçmiş dönemlerde Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanlığı ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanlığı yapan Edebiyat Öğretmeni Rıdvan Naci Devli, yakalandığı kolon kanseri ile ilgili Aydın Devlet Hastanesi’nde ameliyat masasına yattı. Ameliyatın ardından yaklaşık 20 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Devli’nin sağlık durumu ağırlaştı. 70 yaşındaki iki çocuk babası Devli, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Aydın Lisesi’nde müdür başyardımcılığı yapan ve eşini de yaklaşık 20 yıl önce kaybeden iki çocuk babası Devli, vefatı ile eğitim camiasını üzüntüye boğdu.

Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti... Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti...

453090705 833618045405929 1145811433148423608 N

TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Veli Yıldırım, Rıdvan Naci Devli’nin vefatı dolayısı ile sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı. Yıldırım, mesajında "Türk Eğitim-Sen Aydın Şubesi önceki dönem Şube Başkanımız ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanımız Rıdvan Naci Devli hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve camiamızın başı sağ olsun. Cenazenin yer ve zamanını ayrıca duyurulacak" ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER